ANNONS

Milo 8 år

/

Goodmorning!

Här är det en stor dag idag. Milo fyller 8 år och redan innan sex nu på morgonen hade vi sjungit och öppnat paket. Han har längtat efter denna födelsedag alltså. Mer än något annat alltså….

img_5133

pannkakstarta

Tiiiiiidigt i morse stekte jag småå minipankisar till pannkakstårta som han skulle få till frukost. Fylld med hemkokt jordgubbssylt och grädde. Gjorde pannkakssmet på bara 1 ägg. Superbra att ha ett recept som det inte behöver bli maaaassor med pannkisar på.

RECEPT ca 7 små minipannkisar:

2 dl mjölk
1 dl mjöl
1 ägg
salt
Smör till stekningen

Gör såhär:

1) Blanda mjölk och mjöl och vispa så det blir helt slätt.

2) Knäck i ägget och ha i salt. Vispa så att ägget blivit helt utblandat. Häll i saltet. Värm stekpannan och använd smör till stekning av varje lagg.

fodelsedag

Någon var redan vaken såklart och låg och väntade. 🙂

milo-fodelsedag-fredrik-och-emil3

Ja, som vi trodde så skulle han bli väldigt glad för sin present. ♥ Lycka i hela mammhjärtat!

milo-fodelsedag

SÅ jäkla glad verkligen!

 

img_5158

img_5155
img_5162

Vår lilla solstråle! Lycka är verkligen att få ge honom något som verkligen tar honom med storm på det här sättet. Va? SÅ glad att just jag fått bli mamma till den här pojken. Han ger oss så mycket glädje varendaste dag. Så kärleksfull och snäll är han. Vi är verkligen ”blessed”. Han har ett stort hjärta och vill alla så väl. Hela familjens stora sol är han.

Nu ska jag börja baka här. Ska ge mig på en pokeboll tårta. HJÄLP! 🙂 Ni får såklart se allt jag bakat sen och recept kommer också givetvis. Idag kommer jag säkerligen inte hinna att blogga om vår härliga lilla tripp till Hofors men det kommer sen.

Ha nu en mysig söndag!

Kram Nina ♥

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00