Nya koppar

Inlägget innehåller adlinks (annonslänkar) för Indiska.

Godmorgon finisar!

Idag är det FINFREDAG. Jag vaknade kl 02,30 och Milo kl 04. Jag har hunnit curla lite inne i Elliots rum. Storstädat. Både dammat och torkat golven, ja det är ju tur vi bor i ett hus och inte lägenhet. 😉 Det blev så fint, gjort om en hel del därinne så nu hoppas jag ungen är nöjd.

Här sitter vi och tittar julkalendern och äter frukost. Dagen till ära ur våra nya muggar och frukosttallrikar (som också kommer funka finfint till kvällens tacos). 🙂 Skålarna är miniskålar, precis vad jag letat efter. Ville ha nåt lite mindre.

img_5282 img_5285

Ser nästan blå ut men de är gråa. Så fina tycker jag. Igår fick jag rensa ur gamla fula koppar och kasta, vilken tillfredsställelse alltså! Haha….. ut med det fula och in med det fina! 🙂

img_5286 img_5288 indiska_kopp_tallrik

HÄR hittar du frukosttallrikarna.

Just nu (8-12/12) får du 20% rabatt på ALL inredning på Indiska där koppar och skålarna är ifrån. Ange bara 2012 i kassan så får du rabatten avdragen.

img_5291

Då säger jag FREDAGSSKÅL med lite kamomillte i min nya kopp och önskar dig en superhärlig fredag! Själv blir det jobb, men sen ska här städas och fixas fredagsmys. Vi hörs av sen igen!

Kram Nina ♥

107
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
7 years ago

Jättefina koppar och skålar!

Ha en skön kväll!
Kram

Nästa inlägg

Picklad rödkål

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x