Kalasdag

Godmorgon!

Här är vi vakna tidigt som vanligt, idag är det lite extra pirrigt för han som är 1.20. Han ska ju få ha sitt kalas idag. Som förra året valde han Andys Lekland i Bromma. Liten bit att åka men så värt tycker Milo. Ja men då tycker ju vi det också…. Vi valde en tidig tid också, vi som är vakna så tidigt. 🙂 Kanske inte lika kul för alla andra. Hehe….

img_5312

Åh, detta var gott hörni. Pepparkakskrydda i kaffet denna morgon! MUMS! ♥

Nu måste jag rusa vidare här och fixa mig och Milo i ordning för kalasdagen. Efteråt åker vi till gamla stan och strosar lite, ska bli mys! Hoppas på en fika nånstans, är så sugen på varm choklad med grädde.

Tar med mig kameran och dokumenterar hela vår dag. Skulle vi ses i vimlet så kom gärna fram och säg hej!

Kram Nina ♥

6
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tre saker…..

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x