Kalas och gamla stan häng

Inlägget innehåller adinks (annonslänkar) för Indiska.

Godmorgon! 

Vår värld här hemma är alldeles vit. Det vräkte ned igår och nu ser det ut som det ska i December månad. Mys mys! ♥ Igår hade vi full kastrull. Det började med att vi for iväg till Andys Lekland för att ha kalas för Milo. Vädret och väglaget var lite läskigt så jag satt och gormade på Tony så fort han körde över 100 km/h. 🙂 Tyckte det var lite läskigt med allt modd på motorvägen.

img_5321

img_4354

Relativt lugnt på Andys när vi kom. En lördagförmiddag är bra om man vill ha det lite lugnare. 🙂

img_5323 img_5327 img_5331 img_5333 img_5335 img_5337 img_5338 img_5341 kanelbulle img_5349

Milo valde godisrummet (vilken skräll, större godisråtta finns inte.) Det var hamburgare, strips, grönsaker och saft. Sen var det jordgubbstårta, kanelbullar och kakor till efterätt. Å inte nog med det. Han fick massa presenter och sen var det lek så svetten lackade.

Efteråt åkte vi till Gamla stan med Carro (min ”Hela Sverige bakar” kollega ni vet) och barnen och mös lite. Vädret var väl sådär men vad tusan, det var ändå hur mysigt som helst. Jag ÄLSKAR Gamla stan!

img_5394

Med dessa sötisar i släptåg drog vi in på Espressohouse då det började ösa ned. Vi hittade en liten plats åt oss och fick sitta och fika en stund. Jag hade i flera dagar gått och trånat efter en varm choklad med grädde som jag beställde. MUMS!

img_5358 img_5360 img_5387

Någon drack härlig varm choklad så det blev en så söt liten chokladmun. Hon är så söt lilla Milou! ♥

img_5371 img_5373 img_5380

Just nu är jag i en riktig smyckesperiod. Gärna silvriga, åh jag tycker det är så snyggt med silver igen. Till svart liksom. Här ovan ser du lite nytt och lite gammalt som jag kombinerat. Vänster hand (alltså min högra hand) nedifrån hittar du den stora ringen med stenen, den är från Indiska HÄR.

img_5395 img_5408 img_5409

I snövädret gav vi oss iväg ut till torget i gamla stan, Carro kvistade vidare hemåt men vi gick runt och kikade. Åh så himla mysigt det är där alltså!

img_5406 img_5413 img_5414 img_5418 img_5432img_5421

Åh, alla dessa stånd på torget. Har du ingen julkänsla så beger du dig till gamla stan i Stockholm så lovar jag dig att julkänslan kommer att infinna sig. ♥

img_5427 img_5428 img_5429

Åh, vill man inte bara hänga här hela tiden? 🙂

img_5430 img_5431 img_5434 gamlastan_chokladkoppen img_5436

Hur mycket vill man inte bara studsa in på dessa mysiga ställen och sitta och fika fram till jul? 🙂

img_5437 img_5439 det_kungliga_slottet

Vi tog oss en tur runt det kungliga slottet också.

img_5447 img_5448

Magiskt att stå här uppe och kika ut över staden. ♥

Det blev en väldigt mysig dag på alla sätt. Milo var tvärnöjd med sitt kalas på Andys och hade så kul med sina kompisar. Inte blev det sämre av att han fick med sig kompis Melwin till gamla stan för pokemonjakt och fikahäng.

Idag åker vi till Stockholm igen. Vi är inbjudna på brunch och filmvisning på eftermiddagen. Ännu mer julmys. ÅH! ♥♥♥ Men först fotbollsträning för Milo och jag ska sätta igång och plocka lite och fixa mig i ordning.

Ha en mysig söndag så hörs vi senare!

Kram Nina ♥

8
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kanelkakor – S-kakor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x