Mysig söndag

Godmorgon hönor! ♥

Jahapp, då kör vi måndag igen då. Galet hur dagarna bara går och att det snart är julafton. Stressad är väl bara förnamnet. Idag så kommer min dag att starta med en promenad i snön. Ja vi har en alldeles vit värld här hemma förstår ni. Det har fallit flera decimeter snö alltså….

Jag har kommit igång bra med mina promenader igen. Så skönt som vanligt och jag får bara inte tappa bort mig på den vägen. Drog igång min Lifesum app igen och tänkte jag skulle vara lite fokuserad på veckorna ett tag såhär innan själva jul och nyår slår in. Jag ska faktiskt också köra en detox innan jul. Jag har gjort ett spännande test nämligen som jag ska skriva mer om sedan, men jag måste börja med en detox. Har aldrig gjort en sån, vet inte hur det funkar ens? Har du gjort det nångång?

Min hälsoguru och jag ska ta upp min djupträning efter jul och nyår igen. Jag pajade ju så förbaskat i axeln och behövde vila ifrån sådan träning för att försöka få ordning på den. Den är mycket bättre men inte helt bra. Tur att min hälsoguru är sjuksköterska också och vet vad som behöver göras för mitt bästa. Näväl, nog om det….

Igår hade vi återigen en riktigt mysig dag i Stockholm.

img_5461 img_5462 img_5463

Vi började med att slinka in på HAYMARKET för att kika på deras urfina pepparkakshus. En kopia på hotellet. SÅ häftigt tycker jag. Jag letar inspiration till mitt eget pepparkakshus som jag ska sätta ihop i dagarna. 🙂

img_5476 img_5478 img_5466 img_5470 img_5471

Sedan var det dags att gå på VIASAT:s brunch och filmvisning. En riktigt härlig brunch med massa gott att välja på. Vi var så hungriga så vi missade helt att ta bilder på allt gott. 🙂

img_5479 img_5480

Vi satt i en stor lokal och kollade filmen, ”Härifrån till Flåklypa”. En jättemysig film faktiskt som Milo satt klistrad och tittade på. Vi vuxna tyckte också att den var bra. Kan jag varmt rekommendera.

img_5485 img_5487

Kolla in så vackert konserthuset på Hötorget var när vi kom ut? Åh, jag blev alldeles matt… Jag älskar alla ljus nu. December är en bra månad för oss som tycker att mörkret är jobbigt.

Nähä, nu ska jag dra igång morgonbestyren här. Dags att fixa Milo för skola. Själv ska jag ta på mig träningskläderna och sen ska den här dagen ägnas åt att baka. Har en kul samarbete som jag ska få ihop och en ingrediens som jag fått jobba lite extra mycket med. DÅ är en promenad bra att starta upp med och rensa hjärnan lite.

Vi hörs lite senare igen.

Kram Nina ♥

Ps: Vill bara påminna dig om Glossybox erbjudandet som det är sista dag för idag. HÄR kan du läsa mer om det!

32
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
7 years ago

Lycka till med dagens bak! Kul med samarbete :).

Ha en härlig dag fina Nina!
Kram

Helene
Helene
7 years ago

Jag äter kålsoppa som faktiskt är minuskalorier. Går ner varje dag jag äter den så ett tag åt jag bara den nu varvar jag med annan nyttig mat.

Madde
Madde
7 years ago

Detox?
När? Var? Hur?
Berätta mer!
Kram

Nästa inlägg

Missa inte denna tävling! 

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x