Idag var det nära ögat! 

Men hörrni! Tack för pepp att bara låta det vara som det är idag! Ingen lucia-stress liksom. Imorgon har Milo lucia på skolan, ska bli mysigt. Jag tar igen det imorgon. Här sitter jag i soffan med ögonen i kors efter dagens flängande och farande.

Usch vet ni? Idag höll det på att gå riktigt tokigt för mig. Jag fick sladd med bilen och var en millisekund ifrån att fara rätt ut i skogen med bilen. När jag trodde att nu går det åt helvete så bromsade jag och vred på ratten och helt plötsligt fick jag grepp och kunde styra in bilen på vägen igen. Jag hade Tony i luren och han hörde allting. Usch, jag blev så rädd hörni. Jag kunde knappt fortsätta köra bilen. Puttrade i 40 och bara hyperventilerade. Kom till fritids på skakiga ben och berättade vad jag höll på att råka ut för. Det tog en stund innan jag hämtade mig. Fy….

Nä. Nu ska jag kolla ”Halv 8 hos mig” och mysa lite extra med min familj. Är det inte Bachelor ikväll? Undrar om det är sista avsnittet ikväll? Nä va? Heja Annika säger jag! Hon verkar helt klart goast av alla. ❤️

Ha en skön kväll nu finisar!

Kram Nina ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa Thiger
Åsa Thiger
7 years ago

VAR.RÄDD.OM.DIG!!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Åsa Thiger
7 years ago

Tack fina Åsa! KRAM ♥

Sara
Sara
7 years ago

Usch vad otäckt. Tur det gick bra. Ha en fin onsdag kram Sara

Niiinis
Niiinis
Reply to  Sara
7 years ago

Tack fina, detsamma till dig! ♥

Kina
Kina
7 years ago

Fy vad obehagligt! Tur det gick bra. Ha en bra onsdag❄️⛄️

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
7 years ago

Tack! ♥ Detsamma… ♥

Mia
Mia
7 years ago

Usch o fyy! Vet hur skakig man blir, har voltat av vägen en gång och man hinner tänka mycket! Va rädd om dig! <3

Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
7 years ago

Tack! Fy vad hemskt att volta. 🙁 KRAM

Nästa inlägg

Baka med saffran 

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x