Luciafirande

GO´KVÄLL BLOGGISAR!

Sitter i soffan och är som vanligt trött som en gnu. Milo har redan somnat helt utmattad. Ni kan ju tänka er….han var ju upp och struttade redan innan kl 04 i morse. ”Mamma, idag är det ju luciauppvisning” hojtade han. Superspänd hela dagen och så kom ju alla mammor och pappor och höjdpunkten av allt, storebrorsorna kom! Det är liksom lyckan i en ask! När vi väl kom hem fick vi i honom lite mat, vi hann att göra lite på matteläxan men sedan var det som att dra ur proppen på honom.

Åh de var ju så duktiga när de stod där och sjöng sång efter julsång. Så fint. Jag får något varmt i hjärtat av barn som sjunger julsånger. Milo har övat här hemma en del och att höra helheten sen var ju så mysigt. ♥

img_5539 img_5540

När jag och Tony kom så fick han byta om till sin tomtenissedräkt och så fick vi sätta oss för att fika. Jag missade ju att det t.o.m bakat glutenfritt. Attans…. Jag är så van att det inte finns något till mig så jag kollade inte ens. Skit också, gick miste om en godsak. 😉 De hade bakat massor och det var så fint uppdukat när vi kom. Tyvärr ingen bild på det.

img_5546

Fika i klassrummet där de sitter. Någon dag, i början av nästa termin, ska jag vara med Milo i skolan. Så kul att se vad de pysslar med ju.

img_5543

Hör söt snögubbe som de gjort med hjälp av små avtryck med fötterna?!

img_5548

Mer på golvet än stående, som alltid. 🙂

milo-lucia-4 milo-lucia

Såååå duktiga var dom allihop! ♥

img_5569

Alldeles rödblommig. 🙂 ♥

Det var ett fint firande, å visst fick jag också mitt luciafirande till slut. 🙂 Även om jag satt här och oggade igår. Nä men som sagt, det mysigaste är ju barn som sjunger julsånger. När alla liksom tar i på refrängerna och står och småsjunger under lugg på verserna. 🙂 Sötaste som finns!

Hörni, kul att det beställs clickmojänger som jag skrev om i mitt förra inlägg. Väldigt mycket positiv feedback har de fått. Så roligt att ni gillar! Glöm nu inte att ni ska ange rabattkoden också. Elliot och hans UF-kollegor är sååå glada för alla beställningar och allt positivt som skrivits till dom. Tack från UF-gänget till mina läsare (de absolut bästa läsarna också)!

Hörni, nu ska jag ta lite kväll här, tvätta av mig sminket och såsa ned mig i soffan. Ingen thekopp dock….haha! Ha nu en mysig kväll.

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Finska Julstjärnor – Joulutorttuja

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x