Missa inte!

Lite reklam för Elliots UF företag Make it Click.

Ska snart börja fixa mig inför en datenight med min man. Åh, ska bli så mysigt att få komma iväg lite på tu man hand. Ingen nattsuddande utan bara lite god mat bara han och jag. ♥

Ja men åh vad kul att så många beställt utav den där superbraiga grejen som jag tipsade om häromdagen. Ni vet Elliots och hans klasskompisars UF företag och den lilla fjärrkontrollen till smartphones vet ni? Nu är det så att det lilla setet med både hållare och fjärrkontroll tagit slut. Ja, angenäma problem måste jag säga.

img_5230 img_5222

img_8689.jpg

Dock så finns själva fjärrkontrollerna kvar. Finns kvar i vitt och svart! Många har tyckt att det är en kanongrej verkligen! Vet att många bloggare beställde den. Så kul ju! Vet också att många mammor och pappor beställt den till sina barn. Kanongrej för både vuxna och barn helt enkelt.

Du som missade inlägget där jag berättade om fjärrkontrollen, det är alltså världens smartaste lilla fjärrkontroll som man kopplar ihop med sin iPhone via bluetooth, sen kan man knäppa bilder hur som helst med den. Så som jag gör här ovan. Så jäkla smart. Ingen selfiestick som man måste stå och hålla i, en jäkligt klumpig grej om du frågar mig faktiskt. 🙂

HÄR hittar du de vita fjärrkontrollerna och HÄR de svarta. 99 pix + frakt på 15. Som hittat!

Nu ska jag börja fixa mig för datenight! Vi hörs av senare hörni.

Kram Nina ♥

____________________________

UPPDATERAT!

Nu är de svarta slut, finns några vita kvar. De är de sista som går innan jul nu. Fått frågor om det kommer att gå och beställa ställ i ett senare skede. Det vet inte jag men har svårt att tro att det INTE ska gå. Så jo, det vore konstigt annars. Så man kan alltså beställa sin lilla clickmojäng nu och stället senare.

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nathalie
Nathalie
7 years ago

Funkar det endast på iPhone?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Nathalie
7 years ago

Nej nej, alla smartphones!

Therese
Therese
7 years ago

Beställt en vit, den svarta var slut. Vet du om stativen kommer in igen?

Nästa inlägg

Muggkaka med Nutella och kokosgrädde

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x