Helgen

Godmorgon måndag! 

Denna veckan känns inte på riktigt på något sätt, tror det beror på att det är julveckan och allt går på halvfart.

Milo vaknade upp dyngförkyld. Åh nej, då funderar ju jag på om han ska bli sjuk lagom till julafton? Han får vara hemma idag och vila lite så hoppas jag att det inte utvecklar sig till nåt värre.

Jag är rätt uppbokad den här veckan. Idag ska jag fixa nya fransar, ja….jag vill pynta mig som en fin liten gran till alla julfiranden. Jag ska också fotograferas för en tidningsartikel som kommer ut här i småstaden dagen innan julafton – en ganska intim intervju där mycket som många säkert inte har en aning om kommer fram. Jag ska väl också göra ett rejält ryck med julklapparna. Mycket ska beställas men lite kommer jag behöva fladdra runt också.

Vad gjorde vi i helgen då!?

image

image

I lördags eftermiddag var vi hos syster som fyllde 35 år. Det bar blivit en tradition att hon bjuder på skinksmörgåsar på sin födelsedag då det är så nära jul. Sedan åt vi den här goda tårtan också. 2 marängbottnar med grädde emellan. Massa riven vit choklad och grädde uppepå. Dekorerad med kiwi. Såååå god var den! Måste helt klart göra en likadan nångång.

image

image

Min fina syster! ❤️❤️❤️

image

image

Milo som är så betuttad i sin lille kusin. Å kusin Edward tycker väldigt mycket om sin kusin också. Milo var så spänd när han fick hålla lite i honom….. ❤️

image

Pappa och jag. ❤️

20161217_164654.jpg

Syrrans man och Milo har alltid haft ett gott öga för varandra.

image

Han plockade fram spel som Milo fick spela, skitkul tyckte han.

Igår startade vi ju med en ”stearin i hela ansiktet” frukost som ni såg i ett tidigare inlägg. Sedan var vi och tittade på Theddes lag. De vann! Så kul, tyckte dom var riktigt duktiga!

image

Min största finis! ❤️ Kan fortfarande inte fatta att man är mams till en hel karl. Han är dessutom så sjukt jäkla rolig, herre så jag skrattar åt denna unge alltså!

image

Eftermiddagen avslutades med en glutenfri pizza. Dock så fick jag så himla ont i magen sen så kvällen avslutades i soffan. Vi skulle åkt o hälsat på svärisarna men det blide inget.

Jaha, ska strax hoppa in i duschen. Sedan är det dags att kickstarta dagen. Vi hörs senare hörni, önskar dig en fin måndag! ❤️

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Erbjudande! 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x