Oh no

Heeeej hörni!

Vet ni, jag har precis smällont i halsen. Strålar upp mot öronen och huvudet känns tungt. Åh neeeeeeej. Är det därför jag klarat mog hittills, för att jag skulle bli sjuk över julen? Oh nooo hoppas inte.


Sitter här i soffan nu och önskar jag kunde knäppa i fingrarna så skulle sminket vara avtvättat, en stor kopp honungste i handen, världens största Ipren under läppen och pyjamas på. Fifan så pissigt jag mår. Vad gör jag nu? Är lite paj i magen så ingefärsshot är uteslutet. Alla former av starka vitlökskurer också. Det måste bli honung och te då….

Jag ser mig själv fladdra runt helt snorig och röd om snoken armbåga mig fram i julhandeln med en stor svettfläck på ryggen. Stå svimfärdig i köerna och önska att tanten framför bara skyndade sig. Allt härligt fika och julmys känns plötsligt som en dröm. Ja, fifasen som jag målat fan på väggen här alltså…. Men det är väl det man fasar för ju. Att bli sjuk mitt i julklapparejset och självaste  julafton.

Blir jag sjuk och inte hinner pigga på mig får det bli en pyjamasjulafton med massa TV. Det är bara måndag….så det är väl inte kört ännu.


Vi lovade Milo en liten sväng med bilen för Pokémonjakt ikväll. Det är trist att bara vara hemma må ni tro…. En helt ny uppdagades på kyrkogården. Vi tog en sväng in där för att fånga den. Måste säga att det var så otroligt vackert där. Så många platser med ljus som fladdrade. Så rogivande på något sätt. Jag passade på att säga hej till Magnus. Min gamla klasskamrat. Blev lite ledsen att jag inte hade med mig ett ljus, då hade jag ställt det hos honom. Får åka dit en annan dag.

Magnus blev överkörd av en minibuss på väg till basketmatchen. Han överlevde inte sina skador. Vi gick i fjärde klass och jag minns exakt hur han såg ut. Fina Magnus. Alltid så snäll. ❤️ Där stod vi en hel klass på begravning. Mycket känslor man knappt visste vad man skulle göra med, jag minns än hur vi stod där. Hur det kändes. Den händelsen satte nog djupa spår i oss alla.


Vi åkte också förbi vårt torg. Så fint upplyst där också. Den här månaden är verkligen härlig på det sättet.


Nu ligger jag här insmord och klar. Testar en ny kräm, den känns lite kladdig medsamma men är helt naturlig. Ska bli spännande att se hur den känns framöver. Den nya urfina kudden jag ligger på ska ni få se mer av imorgon också.

Nu kurera sig lite. Gurgla saltvatten, dricka varmt te och ta lite värkisar så hoppas jag att det är mer ok imorgon.

Kram Nina ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva N
Eva N
7 years ago

Krya på dig!

Susanne
Susanne
7 years ago

Coldy Halspray är mitt tips!

eva
eva
7 years ago

krya på dig

Annbritt
Annbritt
7 years ago

Hoppas det vänder fort! Vila och drick mycket vätska!
Tack för en jättebra blogg!
Kram och krya på dig!

Veronika H
Veronika H
7 years ago

God bedring! ❤️ Forsøk å lage te på ferske ingefærskiver, sitronsaft fra en halv sitron og en skje eller to med honning. La det stå og trekke i etpar minutter, det vil svi litt i første slurkene så vil det gi god lindring til den såre halsen! Jeg er også forkjølet, satser på bedring for oss begge før julen starter på ordentlig! ☺️

Elin Hammarsten
Elin Hammarsten
7 years ago

Krya på dig Nina! Här har tjejerna, framför allt Elsa varit dålig så det kanske är samma bacill tänker jag som far omkring i klassen. Der gick över rätt fort på henne. En febertopp och sedan bara lite snorig efter det. Hoppas det är lika snabbt övergående för dig!
Kram och god jul!

Kina
Kina
7 years ago

Krya på dej!

Anonymous
Anonymous
7 years ago

Hoppas att du klarar dig! <3 Själv ligger jag däckad i flunsan. Måtte man bli frisk till lördag!
Tack för att du förgyller min dag med din blogg <3

Anna
Anna
7 years ago

Bästa du, skicka en löpare till hälsokosten och inhandla Colizin tabletter omedelbums, tar bort smärtan från det halsonda på 24 timmar, funkat alla ggn utom en på mig. Lycka till, kram o god jul // Anna

Nästa inlägg

HJÄLP MIG!

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x