Lite nytt i vardagsrummet

Inlägget innehåller adlinks (annonslänkar) hos Cellbes.

Lovade ju visa dig lite nytt i vardagsrummet. Jag har bytt ut lite till grått istället. Det blev såå mycket bättre, mjukare på något sätt. Det där vardagsrumsbordet har det väl gått sådär med… Det var ju restat, sen fanns det inte den färgen jag ville ha. Så nu står vi visst på ruta ett. Det lutar åt att jag innan jul brassar till IKEA och köper ett där. Tony tycker att vi ska bygga ett eget…. Ja du förstår, men det tar för lång tid att göra ett eget så då blir nog IKEA räddningen. 🙂

image1 image3

Äntligen en stooooor matta på vardagsrumsgolvet. Har velat haft det så himla länge. Det blev så mysigt med en riktigt stor matta där. Mysfaktorn höjdes direkt. Den här är 200×300 cm.

image2 image4 image5

image6

Nya kuddar blev det också, en plädar. Åh mys mys mys. Dock så är jag väldigt less på vår vita soffa, den är sällan vit. Har tvättat klädseln 2 ggr sen vi köpte den. Gillar soffan men funderar på ny klädsel, det går ju att köpa till tack och lov.

Hur kunde jag vara så dum och köpa en vit soffa? Jag fick ju varningar här men inte lyssnade jag inte. Haha… well, well. Man lär sig av sina misstag. Det är jättefint när den är vit, men när den blir skitig…typ på en gång, så ruttnar man ju direkt. Jaja…fortsättning följer gissar jag. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
7 years ago

Oj vIlken fin matta ja vita soffor är inte roliga. Själv har jag grå soffa och där syns inte skiten på samma vis. Ha en bra tisdag.

Anna
Anna
7 years ago

1. Vira en sjal runt halsen, värmen hjälper!
2. Stressa neeer…..bästa tipset från mig är att satsa på kvällsshopping. Brukar vara lugnare ett par timmar innan stängning (de flesta köpcenter har ju öppet till 20).
3. Om det fortfarande finns i sortimentet så har Ikea (och jag, hihi!) ett snyggt svart RUNT soffbord som skulle passa perfekt hos er. Jag är supernöjd med mitt, rejält och stabilt men bara runt 500 spänn.
4. Varför skriver jag i en numrerad lista??
5. Krya och kram!! 🙂

Annica
Annica
7 years ago

Hej. Vilken färg är det på mattan? Kollade på cellbes och finns bara ljusgrå men din ser mörkare ut???

Niiinis
Niiinis
Reply to  Annica
7 years ago

Jag blev själv osäker faktiskt, det är liksom samma matta men färgen ser ut att skilja lite.

Nästa inlägg

Mornings….

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x