SKIT

Hej på er!

Alltså jag måste vara norra Europas mest spontana människa! Vet ni vad jag gjorde i morse? Jo, jag satte igång och skulle möblera om på övervåningen. Direkt när jag studsat upp ifrån sängen satte jag igång. Halvvägs ångrade jag mig. För jag insåg att en stor 40 tums TV  behövde lossas ifrån väggen, så då ruttnade jag och ställde tillbaka allt. Hahaha….hur jobbig? Men, jag fick städat under sängar osv så helt i onödan var det ju inte.

Har haft en riktigt ”crappy” natt så jag är lite mör idag. Men inte stoppar det mig. Jag och Milo ska strax fara iväg på det traditionella julfikat. Vi går alltid och fikar när han går på jullov. Ska bli mysigt. Sedan kör jag ut honom till farmor och farfar och drar iväg till Västerås och handlar de sista julklapparna. Det ska också handlas och fixas. Har en hel del kvar att göra så jag känner mig allt annat än i fas. 🙂 Blööööö….as always.

Förresten, det blev inget mer med min förkylning. Vågar knappt skriva det bara, såg att det var några som undrade. ♥ Tack för omtanken!

img_5798

Ja såhär bra gick det att göra pepparkakshuset igår. Jag blev så irriterad och less så jag tog inte ens bild på det lilla jag fick klart. Jag bara bar det rätt ner i papperskorgen, hela skiten. Bitarna blev för tjocka, fick inte ihop det. Allt var bara skit rent ut sagt…..ruttnade fullständigt faktiskt.

img_5799

Gjorde i alla fall den här julgranen som jag tänkte sätta ihop sen. Den blir nog rätt söt….eller så går den också åt helsicke. Vi får se?

img_5808 img_5809 img_5804

Årets julgran. Den är helt utan glitter, bara kulor och pryttlar i vitt och silver. Det är lite askigt utanför vår kakelugn, jag eldade massa papper och kartonger igår kväll. Men senare idag ska det fejas och fixas det sista. Skönt när det är gjort.

malins-bild

Snälla ni! Kan ni vara gulliga och bara klicka er in på den HÄR länken och gilla bilden så har ni röstat. Vinner min vän Malin så får hon skänka 10.000 kr till naturskyddsföreningen. Hon ligger några ynka röster efter.

Hörni, ni som kollade Bachelor igår? OH MY GODDDDDD!!! What is happening? Hur svettigt fick inte Sebbe det om öronen??? Ojojojojoj…..

Nu ska jag fixa mig i ordning  här. Dags att åka och julfika. Bjuder dig på ett lite roligt annorlunda recept lite senare. Vi hörs sen igen!

Kram Nina ♥

7
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
BERIT
BERIT
7 years ago

Så typiskt med dessa apparater som sätter käppar i hjulet! Jag fick samma ryck en gång (fast på kvällen så klart) slutade med katastrof och det blev sladda över hela rummet får att få elektroniken att fungera…GAAH visst borde allt vara trådlöst och lättflyttat i dessa moderna tider. Härligt ändå att höra att även du som är duktig kan misslyckas i bland..bara ta nya tag 🙂 Ha en härlig dag och komihåg att möta alla stressade med ett leende 🙂

Nästa inlägg

Vi gjorde det! 

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x