Julklappsshopping!

Inlägget innehåller adlinks (annonslänkar för Cellbes.)

Goodmorning!

En trött Nina här kan jag säga. Äsch, jag sover som en kratta just nu. Tror att det är lite för mycket att tänka på så jag kommer inte till ro på kvällarna, sen vaknar jag ju okristligt tidigt så jag får inte ihop sömn som jag ska nu. Dessutom var vi iväg och körde maraton på Erikslund igår. Tur att jag hade bra skor, annars hade nog fötterna värkt efter hardcore shopping. 6 timmar slog vi ihjäl, men nu är vi klara. Snacka om bra jobbat!

img_5824 img_5832

Jag hade på mig min nya blus  (<länk) och nya pjucken dagen till ära. Ämen BLUSEN! How i love it?! Alltså den är skön, den är snygg och den är perfekt. Snygg men ändå vardaglig. EN riktig höjdare!

img_5822 img_5823

Som jag letat såna här boots (<länk) som varit sköna. Har köpt 2 par som jag fått sååå ont i fötterna av. Men dessa, ÄNTLIGEN, så sköna. Som sagt, knatade i dom heeeela dagen igår och inte en tillstymmelse till ont.

Jag, Milo och exet började med en lunch/fika. Exet o jag redde ut vilka julklappar som skulle köpas. Kan sägs såhär, ju äldre de blir….desto svårare!

Halvtid i julshoppandet, bar ned de stora påsarna i bilen så man kunde samla på sig lite mer.

Vi hann med en liten fika och också träffa tomten. ❤️

En av IKEAS fina dukningar. Vet ni? Det bar knappt en människa på IKEA. Helt bisarrt att gå där. Ska du handla på IKEA kan jah rekommendera dig att göra det nu. Folktomt! Vet ni? ÄNTLIGEN har vi köpt det där vardagsrumsbordet. Ska ta bilder och visa sen. ❤️

Slut som julklappsartist! Finns på snapchat (ninahermansen).

Vi avslutade med lite mat också innan vi till slut åkte ut till svärisarna för att hämta Milo. Han sov som en liten gris när vi kom. Väldigt behändigt med honom sådär. Han fortsätter att sova även om vi klär på och bär honom. Alltid varit så. Så himla skönt.

Igår lade vi också en lite sten som vi köpt hos vår älskade Toxy. Jag blev alldeles varm i själen och hjärtat av att min svärmor tar sån hand om hans grav. Titta så fint? Hon har lagt dit ett litet lamm, granris och kärleksört. Hon hade också tänt ett ljus hos honom på fjärde advent. Jag är så tacksam för det och min sorg känns lättare när jag vet att han har det så fint där ute. Att hans grav finns, att han blir omhändertagen fast han inte finns fysiskt. Blir tårögd nu. Det betyder så oerhört mycket förstår ni. ❤️ Jag saknar honom så oerhört. Nu är det första julen utan att han inte finns.

Han hade som vanligt varit lite fundersam med granen och alla julklappar. Nosat runt. Känt på sig att något var annorlunda. Sprungit lite ut och in och när vi väl landat i soffan innan julaftonsdagen så hade han lättad lagt sig tillrätta bredvid mig. Lugn och trygg över att vi slutat flänga. ❤️ Du är saknad älskade Toxy.

Nu ska jag rusa vidare här. Hur har ni det? Är ni i fas? Tittar du inte in mer innan julafton så vill jag önska dig en riktigt GOD JUL. Hoppas den blir allt du önskat och blir den inte det, är den jättebra och perfekt ändå. Tack för att du läser här hos mig. ♥

PS: Här kan du läsa hela intervjun i Ena Håbo tidningen. ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Snigeln
Snigeln
7 years ago

God Jul!
❤️

Vickis
Vickis
7 years ago

Trodde jag var i fas, men så dök det upp lite sista minuten krångel.. Aja, sånt som löser sig! Lite jobb och firande av lillebrors 15 års dag idag bara så blir det nog jul här med. 😉

Önskar er en riktigt härlig jul! ❤

emblas.se
7 years ago

Vad är det bredvid chokladbollen? Såg ut som en tvål först hahah^^
God Jul!
kram
Emma

Lotta
Lotta
7 years ago

Här är allt klart. Julgröt och skinka färdigt och alla klappar inslagna. I morgon bär det iväg till min kära syster för julfirande. Hoppas du och de dina får en vilsam och trevlig jul.

Malin
Malin
7 years ago

Vad skönt att du blev klar med inköpen! Ja, bra skor är ett måste när man ska flänga runt länge.
Verkligen fint vid Toxys grav! Förstår att det värmer att din svärmor pysslar om den. Hoppas ni får en fin jul fast han inte är med er fysiskt som han varit förr. Jag ska jobba från morgon till sen kväll på julafton, men det går bra det med. God Jul! Kram

Eva N
Eva N
7 years ago

God Jul! Tack för alla fina inlägg!

Katrin
7 years ago

God Jul!!

aa
aa
7 years ago

Den där blusen vill jag också ha. 🙂 God Jul.

Nästa inlägg

Julig trifle

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x