ANNONS

Julafton i bilder

/

Godmorgon Juldag!

Jag vaknar upp totalt superförkyld. Jobbigt att andas, genomtäppt, nyser hela tiden, hostar och känner mig totalt urlakad. Well well, det var ju på gång, så är det. Man får gilla läget. Nässpray, varm honungste och Ipren får vara mina bästa vänner idag.

Vi hade i alla fall en jättemysig julafton. Om än lite förkylt men ändå mys. Jag var trött och sliten så jag gjorde inte många knop. Huvudsaken var ju att barnen hade det toppen!

img_5838

Morgonen hos oss började ju väldigt tidigt. Men mysigt var bara förnamnet.

img_5846

Den sista påsen i julkalendern fick öppnas också. Nu kan jag börja planera skåpet jag ska ha där istället. 😉

img_5851
img_5862

img_5859
img_5863

Hos mamma och pappa var det juligt värre. Mamma hade fixat så fint. Hon hade fixat egen julgröt som var laktosfri och allt. Så gott! Lunchen missade jag att ta bilder ifrån. Vi hade så trevligt och bara satt och pratade och skrattade.

img_5849

Jag tog med mig härlig choklad, jag tog också med glutenfri pepparkakskladdkaka som vi helt glömde bort och glutenfria lussebullar. 🙂

img_5852
img_5854
img_5856
img_5860

Alla samlade och några förväntansfulla. ♥

jultomten-och-edward

Jultomten kom och minstingen i familjen ÄÄÄÄÄLSKADDEE jultomten och skrattade med hela ansiktet! ♥ Åh… Ville inte att han skulle gå ens. Bra start kan man kalla det ju! ♥

img_5881
img_5883
img_5886

Elliot delade ut julklapparna. ♥

img_5890
img_5895
img_5896
img_5899
img_5901

Mycket glädje och lycka med årets julklappar. ♥ Kvällen avslutades med julaftongsmiddag så vi till slut rullade fram. Vi var hemma strax innan 8 och jag stupade i säng efter att ha tvättat bort smink och tagit på mig myskläder. Trött och frusen.

img_5909

I morse gick jag upp och fixade juldagsbrunch åt oss. Bakade glutenfria scones och så mumsade vi på gårdagens glutenfria lussebullar. Självklart skinkmackor också…så nu rullar vi fram igen. 😉

Nu blir det soffan och slapp med filmer på TV:n tills vi ska till Eva & John vid kl 15. Julafton nr 2 ska firas. Vad hittar ni på en dag som denna? Firar ni också eller är det färdigfirat? Jobbar du? Är ni bortresta, berätta gärna så jag har något att läsa. 🙂

Kram Nina ♥

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00