Julafton i bilder

Godmorgon Juldag!

Jag vaknar upp totalt superförkyld. Jobbigt att andas, genomtäppt, nyser hela tiden, hostar och känner mig totalt urlakad. Well well, det var ju på gång, så är det. Man får gilla läget. Nässpray, varm honungste och Ipren får vara mina bästa vänner idag.

Vi hade i alla fall en jättemysig julafton. Om än lite förkylt men ändå mys. Jag var trött och sliten så jag gjorde inte många knop. Huvudsaken var ju att barnen hade det toppen!

img_5838

Morgonen hos oss började ju väldigt tidigt. Men mysigt var bara förnamnet.

img_5846

Den sista påsen i julkalendern fick öppnas också. Nu kan jag börja planera skåpet jag ska ha där istället. 😉

img_5851 img_5862

img_5859img_5863

Hos mamma och pappa var det juligt värre. Mamma hade fixat så fint. Hon hade fixat egen julgröt som var laktosfri och allt. Så gott! Lunchen missade jag att ta bilder ifrån. Vi hade så trevligt och bara satt och pratade och skrattade.

img_5849

Jag tog med mig härlig choklad, jag tog också med glutenfri pepparkakskladdkaka som vi helt glömde bort och glutenfria lussebullar. 🙂

img_5852 img_5854 img_5856 img_5860

Alla samlade och några förväntansfulla. ♥

jultomten-och-edward

Jultomten kom och minstingen i familjen ÄÄÄÄÄLSKADDEE jultomten och skrattade med hela ansiktet! ♥ Åh… Ville inte att han skulle gå ens. Bra start kan man kalla det ju! ♥

img_5881 img_5883 img_5886

Elliot delade ut julklapparna. ♥

img_5890 img_5895 img_5896 img_5899 img_5901

Mycket glädje och lycka med årets julklappar. ♥ Kvällen avslutades med julaftongsmiddag så vi till slut rullade fram. Vi var hemma strax innan 8 och jag stupade i säng efter att ha tvättat bort smink och tagit på mig myskläder. Trött och frusen.

img_5909

I morse gick jag upp och fixade juldagsbrunch åt oss. Bakade glutenfria scones och så mumsade vi på gårdagens glutenfria lussebullar. Självklart skinkmackor också…så nu rullar vi fram igen. 😉

Nu blir det soffan och slapp med filmer på TV:n tills vi ska till Eva & John vid kl 15. Julafton nr 2 ska firas. Vad hittar ni på en dag som denna? Firar ni också eller är det färdigfirat? Jobbar du? Är ni bortresta, berätta gärna så jag har något att läsa. 🙂

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
7 years ago

God fortsättning bästa du igår firade vi med min sambos familj med god mat och massa mys, nu försätter vi firandet hos min mamma och mina goa bröder idag…tycker det är lyx å få två fina julaftnar, älskar denna högtid❤ hoppas du tillfrisknar snarast och att du ändå kan njuta av allt..stor julkram från mej

Sophia brunnberg
Sophia brunnberg
7 years ago

God jul hör firade vi hela dagen igår med gubben, mina två grabbar och mina svärföräldrar. En lugn och skön dag. Idag ville ena grabben åka skridskor så medan han gjorde det för åkte jag till en tjej som jag är kontaktperson till, vi åt jullunch och bytte julklapp, drack glögg och spelade ett spel. Resten av dagen har ägnats åt film/serier…En liten kvällspromenad blev det också.. Nu ligger jag på sängen och lyssnar i mina nya hörlurar och njuter av me time ha en fortsatt trevlig jul

Ulrica
7 years ago

God fortsättning till er <3.
Vi firade hos mina föräldrar igår, så vi har haft två riktigt härliga dagar med många nära och kära. Idag däremot blir det långpromenad och inget julgodis :-). Båda våra kids har också varit febriga och dunderförkylda så Thomas har mest legat ner i allas soffor och sovit hemma hos oss för att inte vilja vara själv hemma. Så mysigt att få stoppa om honom igen, som gamla tider :-).
Varma julkramar

Nästa inlägg

Julafton 

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x