Goodmorning NYÅRSAFTON

Godmorgon! 

Hur har ni det i nyårsstöket? Här är det ovanligt lugnt förstår ni. Våra vänner som skulle komma och fira med oss har blivit jättedåliga så det blev inget firande ihop. Det får bli ett lugnt firande hemma med lilla familjen, jag ska duka fint och fixa fin mat i alla fall så det kommer ändå bli riktigt mys. ♥ Sånt går ju verkligen inte att göra något åt. Jag vet att min kompis också försökt ända in i det sista men igår pratade vi och man ska verkligen inte försöka för mycket, bättre att vara hemma och vila och bli bra istället, trots allt är det ju bara en helt jefla vanlig lördag. 🙂

Annars då? Jo jag hade tänkt tipsa om nyårsdukning men det går inte att ladda upp bilder här i WordPress så det blidde inget med det. Får hoppas att det löser sig under dagen. Sedan har jag fått någon allergisk reaktion, jag har kli på kroppen och har just tagit en allergitablett här, hade samma igår. Har två nya produkter som jag testar nu, det är en foundation och en mascara som jag testat i 2 dagar, nu vet jag bara inte vilken av dem det är så jag får vila med båda tror jag. HATAR allergier, poppade upp för mig sommaren 2012 när jag spelade in Hela Sverige Bakar. Förmodligen så blossade den upp av stressen…. Sedan dess har jag haft en rad olika korsallergier då det i grunden är pollenallergi. Så svårt att veta också då det är en hel del jag är känslig emot…. Well well, tack och lov för allergitabletter som gör så det försvinner efter ett tag.

Nähä, det var ju inget kul det här nu när jag inte kan ladda upp bilder, så länge så bjuder jag dig på denna macka som jag bakade häromdagen. URGODA mackor att fira till det med såhär på nyårsaftonsmorgon! ♥ HÄR hittar du receptet.

Vi hörs lite senare, gör vi inte det så önskar jag dig en härlig nyårsafton och ett gott nytt 2017. Här kommer det förhoppningsvis dyka upp en resumé på året som gått.

Kram Nina ♥

img_5590

 

6
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva N
Eva N
7 years ago

Gott Nytt År! Tack för alla fina inlägg under året!

Anna
Anna
7 years ago

Så kan det bli… Här blir det ensam-afton för femte året i rad. Barnen är hos sin pappa och ingen bjuder mig på något firande. Det gör lika ont i hjärtat varje gång när man ser på Instagram hur folk förbereder och ska bjuda familjen si och familjen så. Tydligen räknas man inte som familj när man bara är ”mamma barn”…. Och några singelkompisar har jag inte heller. Livet är banne mig en prövning på så många sätt. Den sociala ensamheten när man har skilt sig är hemsk, man räknas liksom inte…. Hoppas ni får en mysig kväll med massa gott att njuta av. Kram på dig Nina och tack för din härliga blogg.

Mia
Mia
7 years ago

Gott Nytt År till dig och familjen!
Tack för att vi får ta del av en del av er vardag och följa er i både glädje och sorg <3 Det är alltid så härlig stämning här inne och trots att vi inte känner varandra känns det alltid som man är inne o kollar hur du har det och vad du gör för att man bryr sig på riktigt om hur du mår o vad du har för dig 🙂 Skumt det där egentligen 😉
Hoppas ni får en härlig dag och kväll trots ändrade planer! 🙂 Vi ska också bara vara hemma och äta lite gott o kanske spela lite spel 😉
Ser fram emot resumén, alltid lika kul!
KRAM <3

Therese
Therese
7 years ago

Samma här. En i familjen som skulle komma hit är riktigt förkyld och med en tiomånaders här hemma vill man ju inte chansa. Är dock inte lika bra som du på att se på det positivt (önskar jag vore), utan blev bara trött och tappade lusten till att fixa idag när jag fick veta.
Nä, nu får jag ta mig i kragen och göra det bästa av situationen, precis som du ☺

pezze
pezze
7 years ago

gott nytt år på dig o din familj…
skriver inte så mkt kommentar här… är lat.. (sorry)..
men själv kommer jag bara fira med min mamma o hennes gubbe o lillbror plus ena syrra o hennes kille plus familjens hund…
vi ska äta lite blandat mat o bara ta det coolt…

Annika
Annika
7 years ago

Gott Nytt År! Kommer fortsätta hänga här inne nästa år!
Kram!

Kina
Kina
7 years ago

Här blir vi hemma med en skotträdd hund. Så det blir jag sambo och jycke. Ska äta lite gott hummer kräftor räkor löjrom och till det lite skumpa. Orkar nog inte fira in tolvslaget. till Anna vet precis hur det är. Men tänk att det bara är en helt vanlig lördag. Tack Nina för detta bloggår! Gott Nytt År!

Maj
Maj
7 years ago

Gott Nytt År underbara du! Ser fram emot år 2017 att få följa dig på din härliga blogg som är kryddan på mina dag innan jag somnar varje kväll! Tack för att du finns å bjuder på dig hur du än mår!! Kraaamar!

Nästa inlägg

VLOGG

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x