ANNONS

Goodmorning NYÅRSAFTON

/

Godmorgon! 

Hur har ni det i nyårsstöket? Här är det ovanligt lugnt förstår ni. Våra vänner som skulle komma och fira med oss har blivit jättedåliga så det blev inget firande ihop. Det får bli ett lugnt firande hemma med lilla familjen, jag ska duka fint och fixa fin mat i alla fall så det kommer ändå bli riktigt mys. ♥ Sånt går ju verkligen inte att göra något åt. Jag vet att min kompis också försökt ända in i det sista men igår pratade vi och man ska verkligen inte försöka för mycket, bättre att vara hemma och vila och bli bra istället, trots allt är det ju bara en helt jefla vanlig lördag. 🙂

Annars då? Jo jag hade tänkt tipsa om nyårsdukning men det går inte att ladda upp bilder här i WordPress så det blidde inget med det. Får hoppas att det löser sig under dagen. Sedan har jag fått någon allergisk reaktion, jag har kli på kroppen och har just tagit en allergitablett här, hade samma igår. Har två nya produkter som jag testar nu, det är en foundation och en mascara som jag testat i 2 dagar, nu vet jag bara inte vilken av dem det är så jag får vila med båda tror jag. HATAR allergier, poppade upp för mig sommaren 2012 när jag spelade in Hela Sverige Bakar. Förmodligen så blossade den upp av stressen…. Sedan dess har jag haft en rad olika korsallergier då det i grunden är pollenallergi. Så svårt att veta också då det är en hel del jag är känslig emot…. Well well, tack och lov för allergitabletter som gör så det försvinner efter ett tag.

Nähä, det var ju inget kul det här nu när jag inte kan ladda upp bilder, så länge så bjuder jag dig på denna macka som jag bakade häromdagen. URGODA mackor att fira till det med såhär på nyårsaftonsmorgon! ♥ HÄR hittar du receptet.

Vi hörs lite senare, gör vi inte det så önskar jag dig en härlig nyårsafton och ett gott nytt 2017. Här kommer det förhoppningsvis dyka upp en resumé på året som gått.

Kram Nina ♥

img_5590

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00