Snart nytt år….


Vet ni? Jag ligger på soffan i finklänning och skriver till dig. Jag är trött så jag går på hörntänderna men är vaken och sällis till min karl. Vi har ätit så gott. Du ska få se bilder och då recept på allt sen.

Planen var att vi skulle gått över till ett par vänner och myst lite på kvällskvisteneö efter att vi ätit här hemma. Men ni förstår att äpplet faller inte långt från trädet. Han såg i kors han också redan innan klockan var 8 ikväll. Han la sig bakom mig i kökssoffan och somnade på två röda. Vi försökte väcka honom för att vi skulle gå, men våra hjärtan iddes inte. Att väcka ett barn som sover är och kommer alltid vara emot mitt hjärta. Tony sa likadant… ”Vi KAN inte väcka honom Nina” och så rynkade han pannan av obehag. Nä, vi kunde inte. Vi klädde av honom finskjortan och finbyxan och bäddade ned honom. Jo, så här ligger jag fullt sminkad i finstassen och käkar godis.

The MR and MRS. ❤️

Raketer då? Nä vi köpte inga. Milo har varit livrädd för raketer sen han var miniliten och är fortfarande inte ett ”jätte-fan” av raketer. Så i år hoppade vi det alldeles….men tomtebloss däremot. Kolla hans ögon! ❤️Så söööööt……

Jag gjorde mig till lite ändå med dukningen. Blev riktigt mysigt. ❤️ Du ska få mer bilder på allt imorgon.

Nu ska vi fortsätta vårt firande från soffan. Imorgon kommer en återblick på året som gått.

Massa kärlek till dig, tack för ett fint bloggår och tack för att Du läser min blogg!

Kram Nina ❤️✨⭐️

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maj
Maj
7 years ago

Också från soffan här! Gott det oxå, särskilt i morgon…Kram goa ni❤

Annelie M
Annelie M
7 years ago

Tack för ditt bloggande och Ett Gott Nytt År till dig o din familj!

Katarina
Katarina
7 years ago

Gott nytt år på er!

Malin
Malin
7 years ago

Gott Nytt År! Och tack för att du delar med dig av så mycket!
Kram

Britt Thormeyer
Britt Thormeyer
7 years ago

Gott Nytt År till er alla ,och tack för en toppenblogg.

Nästa inlägg

Apelsin och hallonmimosa

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x