Ååååh sööööötis! 

Go’kväll bloggisar! 

Nu var jag tvungen att kasta mig in för att blogga, är rädd att jag blir för trött och glömmer av det när jag dåsar i soffan. Idag har dagen gått i lathetens tecken. Jag har iofs jobbat som vanligt men för övrigt så har vi hasat runt i myskläderna hela dagen. Till vår glädje så knackade kompis Frank på på eftermiddagen så att Milo och deras pojk kunde leka, de var ute och lajjade i snön också så de var alldeles rödblommiga när de kom in. Sen fick jag gosa på den här:


Ämen ser ni!? Hur söt får man vara? Hon heter Doris och är en Bichon Havanais och är 11 veckor gammal. En sån allergihund ni vet? Jag smälte fullständigt alltså….jag föll pladask för den här söta lilla tjejen. Ungefär som när livmodern börjar bulta när man får krama på en bebis så började husdjurslivmodern att bulta för denna sötis.


Åh…att få krama och gosa på henne läkte min sorgsna saknad efter vår kisse en smula. Det var helt underbart att ha en hårboll studsa runt här hemma. Jag försökte titta på Tony med snälla hundögon och mutade honom att hålla i lille Doris för att han kanske skulle kunna tänka sig och mjukna lite….. Men nope, han är stenhård. Han vill inte ha något djur alls, å jag som tycker det saknas något här hemma hela tiden. Han kan inte ha nåt hjärta min karl, eller så är han realistisk bara?

Hade inte någon stoppat mig genom åren så hade jag nog haft 18 katter och 8 hundar. Snacka om crazy cat/dog lady.


Ååååh! Söta lilla vovve! ❤️


Nähä, nu ska jag fortsätta slappa loss resten av den här kvällen. Imorgon ska jag göra några ryck och få lite ordning i rummen på ovanvåningen, slänga ut lite möbler på blocket och sånt! Hoppas Du haft en bra dag och får en mysig skön och avkopplande kväll.

Kram Nina ✨

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
7 years ago

Men oj så sööt! En sån hade väl varit alldeles perfekt i er familj? Varför vill han inte ha fler djur? Inte för att min gubbe heller vill ha djur men just den biten får han inte riktigt bestämma över Men vad menar du med allergihund? Att rasen inte fäller utan måste borstas ofta vet jag men är den mer allergivänlig än andra raser?
Kram

Lena
Lena
7 years ago

Klart du ska ha en liten katt igen!!!
Kram

Nästa inlägg

Thaikyckling i salladsblad

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x