Godmornings eller vad man ska säga?

Inlägget innehåller annonslänkar/affiliatelänkar.

Men hejsaaaan!

Ja denna dag drog iväg och blev lunch fortare än jag hann att tänka. 🙂 Kastade mig in här för att säga hej till dig innan jag ska börja laga mat. Milo snarkade ända till halv 8 i morse så jag kollade film och bara hade en jätteskön och lugn morgon. Tony räknar jag inte ens med innan kl blivit halv 10 på morgnarna. Men Tussen är ju krasslig.

img_6049 img_6050

Frukostäggen blir numera perfekta nu när jag har den här lilla kulan. Alltså hur bra? Den plumsar man i bland äggen och sedan låter man den ändra färg till den konsistens man önskar på ägget. Funkar klockrent. Jag köpte min via jultidningar men jag hittade en likadan HÄR, det var visst halva priset på den nu också.

img_6053

I morse bakade jag lite glutenfria scones till frukost. Bytte dock ut mjölmix mot bovete och rismjöl. Har inte bakat bröd till mig på ett tag men i morse blev jag för sugen så då fick det bli det. MUMS säger jag bara.

img_6054

Har ju varit utan socker nu sen i måndags och tycker det har funkat ganska så bra. Dock så har jag huvudvärk nu och det får man ju alltid när man sockeravgiftar sig, det slår aldrig fel. Har lite spänningshuvudvärk på det också.. så i morse kapitulerade jag lite och tog hemmagjord jordgubbssylt till smörgåsarna. Åh, det var så sött och gott!

Nähä, nu är det dags för lunch här, känns inte som vi gör annat än äter just nu. 😉 Well well, vi hörs igen lite senare.

Kram Nina ♥

8
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annelie M
Annelie M
7 years ago

Heja på! Är inne på min nionde sockerfria dag och det går förvånansvärt bra. Har kommit över huvudvärken och mår fantastiskt bra. Speciellt i magen och får dessutom bättre sömn, när jag inte är sockerhög. Lycka till!

Nettan Sundbyberg
Nettan Sundbyberg
7 years ago

Äggmojängen är så bra!! Alltid perfekta ägg numera med den.

Nästa inlägg

Hej snön

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x