Lägenhetsfix

Godmorgon! 

Hann inte in mer igår hörni, hade verkligen fullt upp. Exet Magnus håller på och gör om lite i sin lägenhet och jag och Tony har erbjudit oss att hjälpa till. Igår behövde han vår hjälp så det blev inget baka för min del. Vi åkte till IKEA och hjälpte honom att välja säng och lite annat smått och gott. Idag ska vi fortsätta fixet, jag som ÄÄÄÄÄÄLSKAR just sånt här, hemmafix och göra lite makeover sådär, Love it! Är glad att man som ex-sambo fortfarande får förtroendet och att Tony inget hellre vill än att hjälpa sin vän Mange. Ja märkligt det där men så är det för oss till både min och barnens stora glädje! Vilken man jag har? Vi är nog lite smått fantastiska . Nä, men tacksam är bara förnamnet på vad jag tycker om vår konstellation när det kommer till stjärnfamilj. ⭐️❤️ Hoppas kunna ta lite bilder om vi nu skulle hinna klart redan idag i lägenheten.


Vi började med en IKEA-lunch.


Jag har inte sett att de säljer lyxräkmackor på IKEA. Det gjorde att jag kom och tänka på vad lyxiga räkmackor var på Västkusten!


Gissa om denna var god!? Smögen kan det där med räkmackor alltså! Men man kan väl säga att priset också skilde sig en aning.

 

Det var många som letat sig till det blå-gula varuhuset. Alla hade också ställt sig i garaget med tanke på kylan så vi fick leta ett tag.

Well well, nu lite hemmafix här hemma hörni. Vi hörs senare.

Kram Nina ❤️

30
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
7 years ago

Hoppa över ditt Nä för Ja helt rätt, NI är fantastiska!

Kram

Nästa inlägg

Saftig hallonkaka

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x