Skönhetstips!

Inlägget innehåller adlinks för Yves Rocher.

Nu var det evigheter sedan jag gjorde något inlägg om skönhet. Ska bättra mig på det för jag vet att det finns många av er som uppskattar dessa inlägg massor. Har bara inte hunnits med i all hysteri men lite då och då ska jag nog få till det också. Detta är ju ett stort intresse hos mig så jag gillar att tipsa och skriva några rader om det ibland.

Såg att Yves Rocher just nu har en massiv REA och jag ska klicka hem några favoriter ur deras sortiment. Jag har samlat på mig ganska så många favoriter i detta märke nu och blir lika förvånad varje gång som jag provar dyrare märken och får erfara att det inte är bättre än mina favvisar. Hudvård behöver inte kosta skjortan och halva armen för att vara bra.

Tänkte presentera några av mina favoriter här nedan.

yves-rocher-rea-2

Hydra Vegetal, fuktkräm för torr till normal hud: 

Denna kan jag faktiskt inte leva utan. Den har räddat hela min vinter, inte en torr fläck, inget stramande face, bara skön mjuk hud av denna. Jag använder den både som dag och nattkräm och är verkligen superduper nöjd. Är inte alls förvånad att den omnämnts i pressen också. Du hittar den HÄR.

PURE SYSTEM, ansiktspeeling:

Ni som följt mig ett tag vet ju att jag bara avgudar peeling för ansiktet. Det har räddat mitt face ett antal gånger. Man får bort torra döda hudceller som gör att huden kan se sådär ofräsch ut. Det gör också att djupare orenheter i ansiktet försvinner och förebygger uppkomsten av acne, pormaskar och blemmor. Denna är helt överförgrym också, du kan använda den varje dag då den är gjord för ung hy (ja jag vet, jag har inte ung hy men det funkar alldeles ypperligt ändå). Jag som ÄLSKAR känslan av len hud efter peeling är så glad att jag kan använda den varje dag. HÄR hittar du den, superbillig just nu!

HYDRA VEGETAL, ögongel:

En svalkande och fräsch ögongel som är GRYM mot påsar under ögonen. Det här är en jättefavorit när det kommer till ögonkrämer. Sömnbrist och vinterglåmighet syns inte alls på samma sätt när man använder denna. Tar bort allt puffigt på ögonen, dessutom är den fuktgivande. Å det vet vi ju att fukt är det BÄSTA sättet att motverka ålderstecken. HÄR hittar du den.

SEXY PULP, läppglans:

Återfuktande läppglans som ”pulpar” till läpparna lite och ger en jättefin glans verkligen. Den känns inte kladdig alls utan är bara sådär glansig och fräsch. En storfavorit! HÄR hittar du den.

 

 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tunnbröd i stekpanna

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x