Bästa foundation och bästa concealern

Inlägget innehåller adlinks

Hej snyggingar! ♥

Är det inte typiskt att allt smink oftast tar slut samtidigt? Så är det i alla fall för mig, ALLTID. Jag blir galen…. Nu har både min grymma foundation och min concealer tagit slut. MORR, inte blir det bättre av att det är årets fattigaste månad heller. 😉 Men jag måste verkligen tipsa om dessa två produkter alltså. Jag köpte dom i augusti FÖRRA ÅRET. Jag använder foundation och concealer nästan varje dag. Nu har det tagit slut. Alltså i mitten av januari. Alltså har jag haft det i 5 ½ månad. Det är ju för fasicken smått fantastiskt kan jag tycka. Jag har ALDRIG haft en foundation som räcker så länge, aldrig.

sensai

Helt klart två av de absolut bästa produkterna på marknaden!!!

SENSAI:s foundation är nog en stor bidragande förtjänst till varför min hud varit så bra de senaste halvåret. Denna återfuktar nämligen ansiktet samtidigt som det ger en jättefin finish. Jag tycker den verkligen hjälpt huden att bli både len och jämn. En favvo helt klart, du hittar den HÄR.

Estee Lauder:s Double Wear concealer hade jag aldrig testat innan men läst mig till att den fått riktiga toppbetyg. Jag kan förstå det för fifasen så bra den är alltså. Täcker grymt bra utan att bli kakig eller torr. Håller en hel dag verkligen. Ytterligare en favvo, du hittar den HÄR.

Japp, där hade vi dagens sminktips. Dags att fylla på igen. 🙂

1
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carina S
Carina S
7 years ago

Låter som bra produkter, vilka nyanser har du? Verkar va ngt för mig

Niiinis
Niiinis
Reply to  Carina S
7 years ago

Jag har den näst ljusaste nu på vintern, i sommar går jag nog upp till bäst mörkaste.

Kina
Kina
7 years ago

Samma här tar en sak slut så kan man ge sig på att fler saker tar slut alltid! Och du jag skickade efter den där ögon gelén du tipsade om förra veckan från Yves rocher och tamme tusan tror jag den fungerade! Tycker påsarna underögonen har blivit mindre eller om det är inbillning… Men ska helt klart fortsätta med den tack för tipset!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
7 years ago

Åh vad kul, ja men visst är den GRYM!

Åsa
Åsa
7 years ago

Kul med sminktips! Jag undrar om foundationen finns i mkt ljusa färger (många märken är tyvärr för mörka för mig) och så undrar jag hur du brukar lägga på den? Jag använder svamp men den suger ju åt sig så mycket… Tips?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Åsa
7 years ago

Min är riktigt ljus, den näst ljusa. Ska skriva ett inlägg om just det senare idag så håll utkik.

Nettan Sundbyberg
Nettan Sundbyberg
7 years ago

Vad är det för ögonkräm ni pratar om? Jag har missat något och jag behöver verkligen något bra för mina påsar, tips tack

Nästa inlägg

Crêpes med skinkfyllning

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x