Anti-age global

Inlägget är skrivet i samarbete med Yves Rocher.

I veckan hämtade jag ut mitt paket ifrån Yves Rocher med deras nya antiageserie som de nu släppt. Ni vet ju att jag alltid höjt fuktkrämer som de bästa krämerna mot ålderstecken. Att antiage krämer alltid bara torkat ut min hy ännu mer. Så gissa om jag är nyfiken på den här serien alltså? Den ska INTE torka ut och så många som 74% av kvinnorna som fått testa den skriver att Min hy har fått nytt liv.”

IMG_6281 IMG_6283

En antiage mask som ska göra sitt på bara 15 minuter, fler säger att det verkligen ger effekt på bara 15 minuter.

IMG_6284

antiage_yvesrocher

Nattkur med antiage som ligger i dessa små burkar och ett fint etui.

IMG_6289

Antiaging serum och antiaging ögonkräm.

Jag ska testa den här serien nu och se hur den fungerar på mig. Ska bli så spännande förstår ni. Can´t wait! 🙂 Just nu har jag dessutom jordens finnfarm på hakan. Tror att kroppen kört någon form av utrensning då jag uteslutit allt godis och snacks nu. Undviker också socker i största möjliga mån så utrensningen har varit stor tänker jag. Ska bli kul och se vad för underverk detta kan göra på mig?

Återkommer om ca 1 vecka och ser vad för effekter det gett?

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kycklingtacos

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x