Nytta & Nöje

Hallihallå i stugorna!

Återigen kväll. Alltså, på vägen hem från Sthlm var det verkligen ljust fast klockan var långt över halv 4. Wieeeee….det går liksom åt rätt håll. HAPPY DAY!

Idag hade jag ärenden i Sthlm, vi hann också med ett besök på Mall. Fick med mig mellanpöjken också. Vem vill inte umgås när man får chansen till det?

image

image

Ja som ni ser så var det väldigt längesen han brände om mig i längd. Han är långt över 180 cm. Han har ärvt min pappas sida helt klart, där är alla långa. Jag missade nog den genen med mina 160 cm.
image

Vi käkade en av Elliots favvo. Sushi. Som ni ser så är ju jag så fett tråkig när det kommer till sushi. Samma lika liksom.
image

image

image

Vi kikade runt lite efter kläder till Elliot, men han hade svårt att hitta något han gillade. Blev i alla fall en tröja och en mössa till honom. Det är en herrans massa REA i butikerna märkte jag. Dock väldigt lugnt och skönt måste jag säga. Annat var det när vi var där under julveckan! Åh lord vad med folk det var då.

image

Fika innan vi trummade vidare. Jag hade lite viktiga ärenden också (jobbgrejer). Sedan skulle jag inhandla lite jobbgrejer också men så glömde jag det viktigaste så jag kanske måste åka tillbaka imorgon igen. Haha… Jaja, är huvudet dumt får kroppen lida. Hur mycket lida det nu är att springa lite extra på Mall?

image

När vi väl åkte hem så var det ljust som sagt. Hur härligt!?

image

Väl hemma sladdade vi in och hämtade Milo. Sedan åkte vi hem och mötte upp Tony. Vi brassade förbi Rusta och inhandlade en kettlebell till Tony. En tung jäkel som jag typ aldrig kommer orka lyfta. Vi är lite olika rent styrkemässigt skulle man kunna säga. Vi köpte också en annan styrka på gummiband till honom. Mina sliter han bara sönder hela tiden. Grr….

Kanske ska jag filma lite när jag kör hemmaträning? Skulle det vara nåt? Kolla på en knubbig finska som kör ett träningspass hemma? Kanske kan det motivera någon i alla fall….

Näää, nu ska jag ta kväll här. Njut av er torsdag, imorgon är det FINFREDAG minsann.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Glossybox

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x