Årets REA på Kids Brand Store

Inlägget är skrivet i samarbete med Kids Brand Store.

Godmorgon raringar! ❤️

Måndag is here again. Jag har hunnit med massor redan fast kl bara är 10. Jobbat, promenerat med mamma, ensamfikat och nu sitter jag och väntar tills mamma kommer och hämtar upp mig. Vi ska åka och byta Milos inneskor, vi kom på att han kommer o växa ur dem på en kvart när han fick på sig fotbollsstrumpor i skorna. Kändes helt plötsligt jättetrånga. Apropå skor…..


Just nu pågår en JÄTTEREA hos Kids Brand Store! Halva priset på allt i butiken (sånär som på några nyheter som kostar ordinarie).

Har du som jag har/haft märkesungar så är detta som en ”FREAKIN” julafton ju. Nedan plockade jag ihop några godingar, riktigt vårfräscht ju. Åh vad jag längtar till bombarjackeväder! ❤️


Bombarjacka Fred Perry HÄR (ej rea).

Rusa in på REAN HÄR! Det är de röda priserna som gäller. Rött är sött. ❤️

Nu kommer mamma snart så jag måste rusa. Vi hörs sen igen!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hålla handen Söndag

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x