Goodmorning!

Godmorgon Måndag!

Det är första dagen på veckan igen. Det går undan må jag säga. 🙂 Snart kommer det att vara vår och frukostar på altanen. Gissa om jag ser fram emot det? Gör du det? Den där när man kliver ut på trappen och det räcker med en liten hoodietröja för att hålla värmen. När solen börjar värma på allvar. När alla plötsligt börjar hålla till mer utomhus och i trädgårdar än inne. Det är som att vi alla liksom vaknar ur våra iden. Åh vad jag ser fram emot det.

sommar 2sommar 3sommar 4sommar 5

När man ser dessa bilder från vår altan och vårt uterum så känns det väldigt långt bort kan jag säga. För så ser det INTE ut när jag kikar ut nu kan jag säga….. Well well, vi går framåt våren i alla fall. Även om jag på vädret hörde att mer snö är på ingång. Jaja, hellre vitt och snöigt än grått och tråkigt.

Men hörni? Kollade ni mello? Jag somnade när sista låten skulle spelas så den missade jag. Typiskt när det var den som gick vidare tillsammans med Ace. Vad tyckte ni? Var det rätt låtar som gick vidare?

Hörni, dags att kicka igång dagen. Vi hörs senare.

Kram Nina ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
7 years ago

Får meddelande om att denna sida inte är säker och bilderna visas inte korrekt. Jag kör Google chrome. Något som inte stämmer nu när du bytt portal?

Nästa inlägg

Looser

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x