Alla Hjärtans Dag erbjudande

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks för Glossybox

Nu ska ni få ett exklusivt erbjudande av mig! Ni vet ju att jag är en storgillare av Glossybox. Nu har de tagit fram en superkampanj!!! Antingen så köper du detta till dig själv, eller så kan man ge bort det som en Alla Hjärtans Dag present, den söta lilla asken som presentkortet kommer i ser du nedan på bilderna. Som vanligt innehåller Glossyboxaskarna 5 skönhetsprodukter och den kommer i 3 månader.

Som läsare av min blogg och när du använder rabattkoden NIINILOVE (observera stavningen, bara 2 i:n i rad på den) så får du 25% rabatt. Det blir lite drygt 300 kr för alla boxarna…. HUR BRA? En PERFEKT present till någon man tycker om…. jag tror t ex att min mamma skulle bli väldigt glad för det här. ♥ Sen kan man ju alltid tipsa pojkvän, man, dejten eller whoever om detta supertips! Åh, jag skulle i alla fall bli jätteglad över den här presenten.

HÄR hittar du erbjudandet och mer information! (OBS: Erbjudandet gäller bara till midnatt, alltså 23:59 inatt.)

glossybox present 2 glossybox present

Här har du den ungefärliga storleken på boxen som presentkortet kommer i. SÖÖÖT VA? ♥

3
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Underbar fruktsallad

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x