Lyxigt frukostmöte

Godmorgon LOVELY lördag!

Vaken sen kvart över 3…….ööööööh. 😉 Jajemen, det gäller att njuta av dagen så mycket man kan, eller? Milo har fått någon konstig ovana nu då han vaknar typ 2-3-4 tiden och säger att han sovit klart, han blir fly förbannad när jag säger att det är natt och att han INTE sovit färdigt. Sen somnar han i alla fall om till slut, men jag som ändå har lite skumma sovvanor blir ju inte direkt bättre av detta nu då. Tillväxtperiod? Utveckling? Vitaminbrist? Ni må tro att jag klurat på anledningen till detta….

Anyhow, han somnade om till halv 5 och det får man vara nöjd med. Dock så har vi legat och dragit oss i alla evighet i sängen. Kollat serie, jobbat… Milo har kollat film, kollat youtube, pratat Pokemonkort, ja så man slår ihjäl några timmar så kan jag säga.

Idag ska Milo få åka på en överraskning. Det var storebror Thedde som ringde igår och ville ha med sig honom till Kokpunkten. Jag gick in på sidan för att kolla priser och fick se att de ju har en relaxavdelning också. Den måste man ju bara besöka.

Jaha, igår var ju jag på ett frukostmöte som Risenta anordnat på Loppi.

IMG_6568 IMG_6569 IMG_6570 IMG_6572

Ja det gjorde ju inte direkt ont att kliva in till denna frukost kan jag säga. Herreminjeee så mycket gott. 🙂 Den gula smoothien ni ser var MAGISKT god. Måste haffa receptet av Linda som hade gjort den. ♥

IMG_6574

Vi fick en rejäl genomgång av frukosttrender bl a. Väldigt intressant måste jag säga. 🙂

Jag kom hem på eftermiddagen och hann väl bara plocka lite hemma innan det var dags att äta magen full av tacos. Somnade som ett litet barn direkt efter maten. Haha…. så att vakna kvart över 3 är inget konstigt, har man sovit klart så har man.

Nu ska jag börja packa lite badkläder här. Ha nu en ljuvlig lördag!

Kram Nina ♥

PS: Du hänga med på min ”privata” instagram om du vill hermansennina, direktlänk HÄR.

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Infuact event

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x