WELLNESS EVENT

Lite reklam för mitt andra koncept VARDAGSLYX!

Halloj!

Nu kan jag dela med mig av ett projekt som jag jobbat med en hel del under några veckor. Ni vet ju att jag vid sidan av bloggen också jobbar med något som heter VARDAGSLYX. Ett koncept som erbjuder olika events med olika teman. VI har gjort en herrans massa genom åren. Det här eventet är bara så härligt. Ett event som ska gå av stapeln här i småstaden. Jag har länge själv velat gå på något sånt här. Helst nu när det varit så jäkla mörkt och trist i så många månader. Just idag skiner solen så vackert men du hajar…

Det här eventet kommer bli härligt och skönt rakt igenom. Bara att vi kommer att ha myskläder/yogakläder som dresscode säger väl allt? 🙂 VI kommer inte att svettas alls under kvällen, utan istället bara slappna aaaaaaaav. ♥
Under kvällen kommer man att få lära sig att slappna av på riktigt, få tips på hur man håller sig frisk och pigg, utställarna erbjudande och försäljning under kvällen. Det kommer också att bjudas på överraskningar.. Det kommer också att finnas tilltugg och härligt sällskap. Självklart får man med sig en fylld goodiebag också.

WELLNESS

Biljetter till detta finns att köpa HÄR. 

Vi har en FB-sida där all info alltid kommer ut. Där får man också små sneakpeek´s på vad som ska hända på dessa events osv. HÄR hittar ni FB-sidan.

Idag startade jag också en Instagram för sidan, där kommer det att bjudas på tävling inom en snar framtid, den vill du inte missa. HÄR hittar du Instagramsidan.

100
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
7 years ago

Om jag glömmer krämen så smörjer jag när jag kommer ihåg! Har du fått andra instruktioner? Kör du ff 2ggr 20 mg? Har du gjort ngn uppföljning på salivtestet? Själv väntar jag svar i dagarna, mår bättre med lite högre än rekommenderad dos! Vet du när Mias klinik skall öppna? Tack för din fina blogg som jag följer varje dag

Nästa inlägg

Vem av oss sa ”Jag älskar dig” först? 

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x