VLOGG _RUMPDOKTOR OCH VARFÖR GÖR HON SÅ?

VECKANS VLOGG

Häng med mig på en torsdag då jag gör ett besök hos rumpdoktorn och sen undrar jag lite saker angående vår lille misse? Berätta gärna om ni vill att jag fortsätter att vlogga? Vill ni ha VLOGG oftare eller räcker det med en gång i veckan? Skriv gärna till mig så jag vet vad alla tycker!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
Lisa
7 years ago

Hej, så fin kisse :3 kan det inte vara en ”kvarleva” från att hon diade mamman? Då trampar de ju för att få mjölken att rinna till. Ingen expert men en gissning. Ha en fin dag. Kram Lisa

Anna
Anna
7 years ago

Tror katten söker efter di. Djurbebisar gör så, trampar på mamman för att mjölken ska rinna till.

Kina
Kina
7 years ago

Tror att Majlis kanske lämnade mamma lite för tidigt. Kul att få se en glimt av min gamla hemstad Uppsala skönt att läkarbesöket var positivt. Och tack för vloggen.

Ulrica
Ulrica
7 years ago

Så söt Majlis är!! Hon verkar så gosig. Majlis är ju inte gammal….hon har beteendet kvar att hon snuttar/diar på sin mamma tror jag. Fortsätt gärna o spela in VLOGG!! Älskar att se dina vloggar. Spelar ingen roll vad du visar på vloggen, den e alltid bra!

Anna
Anna
7 years ago

Så gjorde vår katt också ända tills hon var runt 1 år, Tror inte att det beror på att de tagits för tidigt från mamman men att det är en vana från när de diade. Hos oss var det bara på en speciell gosig filt som hon snuttade.

Ullis
Ullis
7 years ago

Normalt beteende för katter. Våran katt som är 10 år gör fortfarande så ibland. Majlis verkar ju jättego !!!

Katrin
Katrin
7 years ago

Tack för vloggen!
Å vilken underbar misse, så go!

Nästa inlägg

FINFREDAG!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x