VLOGG _RUMPDOKTOR OCH VARFÖR GÖR HON SÅ?

VECKANS VLOGG

Häng med mig på en torsdag då jag gör ett besök hos rumpdoktorn och sen undrar jag lite saker angående vår lille misse? Berätta gärna om ni vill att jag fortsätter att vlogga? Vill ni ha VLOGG oftare eller räcker det med en gång i veckan? Skriv gärna till mig så jag vet vad alla tycker!

Kram Nina ♥

 1. Katrin skriver:

  Tack för vloggen!
  Å vilken underbar misse, så go!

 2. Ullis skriver:

  Normalt beteende för katter. Våran katt som är 10 år gör fortfarande så ibland. Majlis verkar ju jättego !!!

 3. Anna skriver:

  Så gjorde vår katt också ända tills hon var runt 1 år, Tror inte att det beror på att de tagits för tidigt från mamman men att det är en vana från när de diade. Hos oss var det bara på en speciell gosig filt som hon snuttade.

 4. Ulrica skriver:

  Så söt Majlis är!! Hon verkar så gosig. Majlis är ju inte gammal….hon har beteendet kvar att hon snuttar/diar på sin mamma tror jag. Fortsätt gärna o spela in VLOGG!! Älskar att se dina vloggar. Spelar ingen roll vad du visar på vloggen, den e alltid bra!

 5. Kina skriver:

  Tror att Majlis kanske lämnade mamma lite för tidigt. Kul att få se en glimt av min gamla hemstad Uppsala skönt att läkarbesöket var positivt. Och tack för vloggen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..