Vidrigaste smärtan!

Viskar lite försiktigt….klockan är bara lite efter 4 på morgonen. Påbörjade det här inlägget igår men ”skulle bara vila lite” och det vet man ju hur det brukar bli med det? Får göra ett helt nytt inlägg istället.

Alltså, ni anar inte vilken start den här morgonen fått?! Jag har nog upplevt det ondaste i livet precis….typ.


Lägg märke till tummen! Den är inlindad med kirurgtejp och det dunkar på min nagelbädd så man skulle kunna tro att hjärtat sitter där under. Milo vaknade och så la han sig bredvid mig, efter en del dividerande i natten skulle jag sätta mig upp så tummen med den långa nageln hamnade under mig på nåt sätt och SLETS AV!!!!  Alltså hajar ni? Min egen tumnagel har slitits av från nagelbädden. Så den hängde liksom på halv skaft och blodet rann. Jag började gråta av smärta. Så nu har Tony lindat in den så att nageln återigen ska fästa tillbaka förhoppningsvis. Sitter här mitt i natten nu med en dunkande tumme som jag håller upprätt för att det inte ska värka så mycket. Trodde inte ens att det var möjligt för en nagel att slitas loss såhär?

Nu blir det garanterat kortare naglar (hade redan planerat för det), har tid idag nämligen. Hon lär ju inte få röra tummen kan jag säga, den får nog vara nu ett tag. Hualigen vilken smärta!


Morgonen igår startade med både kattgos och kattbus. Den här jäntan är inte klok på en fläck. Haha… Där på Tonys rygg ser hon jättestor ut, mycket större än vad hon är.


Lite ihopkrupen så är hon lika stor som vår fjärris.


Vilken skön Söndag vi hade igår! Under tiden som Milo var på kalas igår så for vi ut till mamma och pappa för träning och bastu. Det var riktigt härligt. Den kombon alltså, först träning sen bastu är så jäkla härligt. Tycker dessutom att det hjälper så himla bra mot träningsvärk. Den ökade blodcirkulationen gör gott för stumma stela muskler.

Igår var våra vänner Satu & Heikki på besök. Vi började med att grilla lite korv utomhus. Riktigt mysigt! Älskar att sitta vid en brasa ute, sen att man luktar som rökskadat gods är en annan femma.


Efter lunchen gick vi in och satte oss för att ta en fika på maten. Satu & Heikki hade inte sett vår lille kisse ännu och Majlis njöt av uppmärksamheten som ni ser. Hon fick kattgodis i present så hon var nog tvärnöjd.

Kvällen spenderades i soffan sen. Jag sov igen en herrans massa missad sömn vilket var välbehövligt. Idag vaknar jag och Milo upp till Sportlov. Jag har lite möten att beta av såhär i början av veckan, sen ska vi njuta sportlov ordentligt. Tyvärr så jobbar pappan i familjen men vi får försöka mysa till det så gott vi kan jag och Milo.

Nähä, jag ska jobba vidare med min dunkande tumme här. Vi hörs lite senare.

Ha en fin start på veckan nu!

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Weronica
Weronica
7 years ago

Åh hjälp!!!
Jag har också råkat ut för detta, vet vilken oerhörd smärta det är.
Jag skulle köra en hylla på en purra, då hyllan håller på att tippa skulle jag vara snabb och putta tillbaka den. Då gjorde det sjukt ont i lillfingret, upptäcker då att nageln står rätt upp!!!
Lider med dig, kram o lycka till

trackback
6 years ago

[…] Nu ska jag fortsätta här! Har fullt upp idag och ska (mitt i alltihopa) göra naglar igen. Blev så sugen på att alltid ha fina naglar igen så nu blir de det. Ska dock försöka undvika att slita av en nagel igen. […]

Sophie
Sophie
2 years ago

Hände precis mig också! Hur gick det? Kommer den växa ut 😭? Gör sååå ont!
Behövde du penicillin?

niiinis
niiinis
Reply to  Sophie
2 years ago

Allt har gått bra. Behövde inte penicillin tack och lov. Gjorde bara rent det noggrant och lät det lufta mycket. Nageln växte ut sen och nu ser det ut precis som vanligt igen. Krya på dig. ❤️

Nästa inlägg

Kunde vi älska henne!?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x