Elände & Pokémon 

Hej på er!

Alltså, 2 saker! Först så har jag jobbat på att ladda upp min VLOGG sen tidigt i morse. Den vill inte och jag har nu tappat tålamodet, så nu måste jag låta det vara annars kommer jag kasta något i väggen.

Sen….snyft! Jag ska till husläkaren kl 14 idag. Tummen gör svinont och det rinner sårvätska hela tiden. Den är svullen, öm och varm. Så nu ska de få titta på den så får vi se hur jag ska gå vidare med den. Snaaaaaaark, jäkla tumskit!


Ute är det vinter så det smäller om det! Det vräker ned snö och jag undrar om det nånsin kommer att sluta?


Alldeles blött under där som ni kanske ser? Sen har jag klippt av den så himla snyggt också. Den har nu liksom kladdat sig fast igen i själva nageln. Brrrrr….


Igår nämnde jag ju Sportlovslistan. Såhär har den sett ut. Nu har vi kommit fram till onsdag, dock så är skridskorna för små och mammas tumme är tjurig så idag strök vi skridskor och bestämde oss för en Pokémondag.Milo är så himla glad här nu förstår ni för mamman med tummen har lyckats rita Pokémonkort till honom. Såna som han själv aldrig lyckats få i dessa Pokémonkort man köper. Tänk att jag kunde hjälpa honom att få dom ändå? Sötisen! Han gjorde en själv också. Pappret är lite tjockare så de känns som riktiga. Jag har klippt till hörnen också så de ska kännas som ett riktigt. Ett sportlovsmys jag absolut kan rekommendera!

Näää, nu ska jag snart på ett möte. Får bli i mysbyxor då jag har svårt att knäppa några byxor alls. Jaja, det får bli bra ändå.

Vi hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
eva
eva
7 years ago

hur gick det med tummen? har tänkt på dig hela dagen

Malin
Malin
7 years ago

Åh vilken härlig sportlovslista. Jag ska be dottern göra en nästa år när hennes första sportlov inträffar.

Nästa inlägg

Skägget är fullt! 

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x