Förmiddag, träning och mellis

Inlägget innehåller adlinks.

Goddagens goddagen! ♥ 

Sådär, då har jag jobbat och fått iväg Milo till skolan här på morgonen/förmiddagen. Går och väntar på träningsvärken här, körde nämligen ”skiten” ur mig igår när jag styrketränade hos mamma o pappa. Häromdagen gick jag med i Viktväktarnas online program förstår ni. Jag var ju med där för något år sedan och fick fina resultat, men framförallt åt jag bra och utefter vad min kropp behövde och mådde bra av.

Ni förstår att jag har gjort en hårmineralanalys (som jag ska berätta mer om vid ett senare tillfälle), det berättade massor för mig. Bl a att jag har jättelåg ämnesomsättning och behöver ändra min kost. Jag har märkt att jag bara går upp i vikt och vill äta mer och mer. Kläderna passar inte och det går helt enkelt åt fel håll för att jag ska må bra. Mitt krux är att jag äter stora mängder mat (ääälskar mat) och sen är jag ju såklart extra förtjust i bakverk. Har noll koll och äger ingen våg. Men nu börjar jag känna att jag vill ha mer kontroll, jag behöver äta nyttigare och med mer kontroll…mindre godsaker och mindre portioner. Tony har kört på i några veckor redan och har gått ned en hel del i vikt, dock så vet vi inte hur mycket mer än att han kommer i sina skjortor igen. Då känns det extra pepp att köra på för mig också. Jag tror faktiskt jag måste investera i en våg nu, haha… Får väga mig hos mamma o pappa nu.


Igår var jag ute och åt lunch med fina mamma och min faster Pirkko. De är här ifrån Finland och hälsar på. Har börjat gå mycket på Café Magnifik här i vår lilla småstad och var extra glad att de hade skaffat koffeinfritt kaffe där nu. De var så gulliga och inboxade mig på min Instagram om det. ✨ Så igår efter maten gick vi dit och njöt av koffeinfri latte. Mamma och Pirkko fikade med godsak, jag åt en liten bit mörk choklad. Perfekt och så gott till kaffet.


Kvällen avslutades i mina föräldrars gym som sagt. Tränade ihop med Tony. Vi tränar väldigt olika men att träna samtidigt är nog så peppande.

cellbes_träningskläder cellbes_träningskläder

Vindjacka (REA)  HÄR

Hade på mig nya träningskläderna också. Dessa brallor är såna där med anti-shake effekt. Haha…. man kan skratta åt det men fifasen så bra de är. Känns som mitt arsel är som när jag var 20 igen tammetusan. Håller in och upp på nåt sätt. Älskar känslan faktiskt.

Igår var det min första vägning, ska bli spännande att se hur det går? 🙂 Igår gick toppen, inte hungrig alls, så får det gärna fortsätta. Hatar att vara hungrig och känna mig urlakad. 🙂

IMG_6738 IMG_6739

Har nyss käkat mellis här. Det blev en halv mango med en banan och så pressade jag på citron. Sen en kaffe med havremjölk. MUMS! Vill ni hänga med på min lilla resa får ni gärna klicka i hjärtat här nere eller kommentera, ska uppdatera med vikt varje måndag. 🙂

Nu ska jag åka ut till mams! VI hörs senare.

Kram Nina ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annett
Annett
7 years ago

Har inte heller haft våg men fick en i julklapp. Väger mig 1gg/veckan! Lyck till! Vi får kämpa ihop!!

niinis
niinis
Reply to  Annett
7 years ago

Ja det gör vi! Vi kämpar tillsammans, heja oss! ✨

Therese
Therese
7 years ago

Nyfiken på deras gym. Har funderat på hur stort rum man behöver för att rymma det mest nödvändiga ☺

niinis
niinis
Reply to  Therese
7 years ago

Jag kan fota där inne lite bättre någon dag, så kanske du får lite idéer och inspiration.

Helene
Helene
7 years ago

Jättenyfiken på din hårmineralanalys. Jag misstänker också att jag har väldigt låg ämnesomsättning och behöver få reda på hur jag ska äta och träna för att jag ska gå ner i vikt, just nu händer inget trots bra disciplin med kost och träning………har du beställt via nätet?

niinis
niinis
Reply to  Helene
7 years ago

Ska skriva precis allt om den när det är klart, har fortfarande inte fått min genomgång ännu.

Malin
Malin
7 years ago

Hej!
Får jag tipsa om ett helt annat sätt att må väl. Genom att få i gång ämnesomsättningen genom att äta. Efter en lång tids sjukdom var min ämnesomsättning jätte trasig. Men genom att äta har jag fått igång igen det. Läs boken ”the fast metabolism diet” av Haylie Pomroy. Har ändrat mitt kroppsmående från natt till dag. Och 10 kg mindre.

niinis
niinis
Reply to  Malin
7 years ago

Du må tro att jag ätit! Att inte äta har aldrig varit mitt bekymmer, tvärtom. Jag äter för mycket och dessutom ofta. Mina bekymmer med ämnesomsättningen har helt och hållet berott på fel kost, för mycket av det goda och så spökar även mina hormoner på det. Sämsta tänkbara.

Jag behöver bli mätt på rätt saker, det som var häftigt med hårmineralanalys var ju att man fick det svart på vitt.

Grattis till ett bättre mående! Grattis också till minus 10 på vågen. Måste kännas härligt.

Nästa inlägg

Njuter….

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x