Planering och GRYM tävling! 

Inlägget innehåller en tävling med Vardagslyx i samarbete med Haga Slott.

Godmorgon! 

Jag sitter och njuter på ett av vår småstads vackraste platser. Idag har jag den stora förmånen att få arbeta i den här miljön.


Hur mysigt? Jag älskar det här slottet. Det är en sån härlig tystnad här, det är som att huvudet får stänga ned en stund när man landar här.


Idag hade jag ett bokat möte med fina Maria som är chef här ute, passade på att ta med mig datorn för att sitta här och jobba lite.

Det är ju här ute som jag ska ha mitt Vardagslyx event nu på måndag så vi har roddat det sista. När jag har mina events så är jag alltid ute efter en viss känsla. Jag är noga med att det ska vara ett ställe som kan leverera det jag förväntar mig. ✨ Här får man avkoppling, ro i själen och en känsla av njutning bara av att vara här. Vi kommer inte att vara i huvudbyggnaden denna gången, men ”stallet” kommer leverera det också.

Hörni! Nu måste jag tipsa dig om en tävling! Vardagslyx har i samarbete med Haga Slott tagit fram en helt ljuvlig tävling förstår ni.


Vardagslyx tävlar nämligen ut en drömmig slottsweekend. Fikabuffe, relax med bubbelbad, fantastisk 3 rätters middag, övernattning och lyxig frukost för 2 personer. Det finns en weekendhelg att boka in sig på en gång i månaden.

För att tävla gör man följande: ⭐️ Gå in på Haga Slotts HÄR!  ⭐️ Följ VARDAGSLYX (@vardagslyxenkoping) och @haga_slott på Instagram. ⭐️ Dela denna bilden på Din Instagram och berätta att du tävlar.

Vinnaren presenteras på Vardagslyxsida på instagram på måndag kväll den 6/3.

Nu ska vi ut till ”stallet” och kika på lokalen och planera vidare för måndag! Skulle du vilja köpa biljetter (finns 2 kvar) så kan du läsa mer i det här inlägget. 

Vi hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helen
Helen
7 years ago

Tänk vad kul, min mormor kom till Sverige 1943 från Estland med min morfar, min mamma och hennes bror. Nu finns tyvärr bara min mormor kvar i livet, men vad jag har hört talas om Haga slott under min uppväxt, mormor jobbade som husmor där när.kommit till Sverige och morfar var gårdskarl. Har sett deras betyg från arbetsgivaren där. Måste åka dit någongång, så jag får nog vara med att tävla Kram Helen

niinis
niinis
Reply to  Helen
7 years ago

Nämen Gud så fantastiskt!!! Ja men det måste du verkligen!

Klara
Klara
7 years ago

Ser underbart ut. Kul med dina events vad har du ordnat för några härliga träffar tidigare?

Nästa inlägg

FETTISDAGEN 

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x