Morning – ja det får räcka!

Inlägget innehåller en adlink.

Godmorgon, eller kan vi bara säga morgon? 

Blööö…började kanske för sent med min progesteronkräm denna omgång, har haft en sömnlös natt nämligen. Not good! Har massor att göra och planera inför mitt event så det är lite slitigt att inte sova. Lite lustigt är det då att jag ska föreläsa om PMS och förklimakterie. När jag inatt legat och filat på min föreläsning om det så har jag dock slagits av att jag kommit så långt. Det är sjukt så dåligt jag mådde för bara 1 1/2 år sedan?! Då var det inte någon enstaka natt, då kunde de pågå i veckor. Plus allt annat skit jag led av på det…. Huuu.

Nä, så idag önskar jag att jag hade en husa. En husa som kunde köra Milo till skolan. Städa undan, slänga in en tvätt, hänga tvätten, packa goodiebagsen till måndag, baka, jobba och förbereda allt till eventet. Well well, det blir till att snäppa upp sig och jobba på.


Igår var jag och åt lunch hos mamma och pappa. Gissa om glädjen stod högt i tak när Niskanen vann VM-guld i 15 km klassiskt? Mamma stod och hoppade högt upp i taket.


Hade på mig min nya svart top igår. Åh jag älskar den. En kortärmad skön top i perfekt material som är smickrande för figuren. Älskar spetsen på bröstet som gör den lite finare än en vanlig svart bara. Du hittar den HÄR. Finns i svart, off-white och rosa.

Nä, nu måste jag rusa vidare här. Ska åka iväg till skolan, sen tror jag att jag börjar med att packa goodiebags. Wish me luck!

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Minx
Minx
7 years ago

Det var faktiskt väl unt Niskanen att få ta guldet på hemmaplan!
Jag bor i ett gruvsamhälle med ganska många finländare som invandrade till Sverige när gruvboomen kom för en herrans massa år sedan.
Av ren princip så ”bråkar” vi lite sådär lagom på skoj när det kommer till tävlingar där svenskar och finnar tävlar emot varandra.
Vi i ”svensklägret” brukar gratta finnarna när de vinner, lite sådär halvt motvilligt men i grund och botten hjärtligt, och likadant är det i ”finnlägret”.
Men igår hejade vi allihopa på Niskanen (nu när Johan inte orkade… he he).
Så grattis, igen! Riktigt roligt!

niinis
niinis
Reply to  Minx
7 years ago

Så härligt det låter! Sånt kiv är ju bara roligt! Tack fina du!

PMS-Podden
7 years ago

Åh vad spännande med en föreläsning om pms! Sen vi startade pms-podden för 1,5 år sedan har vi också lärt oss så SJUKT mycket! Vi skulle gärna höra dig prata någon gång! 🙂 I podden intervjuar vi en rad olika människor. Allt från specialister på Danderyd kvinnoklinik till alternativmedicinska utövare som zonterapeuter och akupunktörer. I veckans avsnitt är Julia Frej med och pratar om sin PMDS. Ett fint samtal fyllt av mörker och ljus. Så viktigt att vi pratar om detta! Stor kram från oss!

Jenny & Charlie på PMS-Podden

Nästa inlägg

Finskt kornbröd – RIESKA

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x