Fredagsstäd och nu fredagsmys 

Go’kväll godingar! ✨

Fredagen lägger sig här hemma.  Jag var lite Bubbelsugen och la t.o.m en flaska på kylning men Tony verkade inte lika sugen så då tappade jag också suget. Sug sug…. Någon som är taggad på att komma över på ett glas bubbel?


Vi började fredagsmyset med att ta en tur med bilen och jaga Pokémons. Milo hade med sig kompis Anton. Åh herre så dom skrek, hojtade och jagade i baksätet.


Så skönt det är när man städat, du vet dammat och torkat alla golven och sen få tända ljus i ett väldoftande hem! Det är tammetusan lycka för mig. Älskar den känslan. Sorry bildkvalitén men jag drog av några mobilbilder innan det blev alldeles mörkt ute.


Vet ni? Jag har helt snöat in på lite indisk inredning nu. Jag är så sugen på stora lampor i taket, olika kuddar i sofforna och gärna mer mönster. Vet inte om detta är ett infall igen men som det känns nu ska köket få sig en makeover inom kort. Vi får la se om jag få ihop det sådär smakfullt. Ska gilla på det massor först.


Tur att jag har hela veckobonusen kvar på VV. Då kunde jag festa till med en glutenfri hemmagjord pizza. Haha…. Nämen vet ni vad som hände? Tony frågade? ”Ska vi göra hemmagjord pizza?” Jag svarade ja utan att tänka. Lagom till pizzan var klar kom jag på att jag viktväktade ju. En pizza kostar ju förfasen en miljard med smartpoints. Haha….ämen, vad haaaaar jag för minne liksom? Eller är det så enkelt och köra på nu så jag. Knappt tänker på att jag kör VV? Vet fasen inte. Kändes märkligt dock. Kollade hemgjord pizza nu och det var inte en miljard som tur var.


Värre är det med detta. Ska ta några, men sen är det bra. Börjar jag, som är norra Europas största godisråtta, så kan jag inte sluta. Bäst att ta’t lite lugnt faktiskt. Imorgon bitti ska jag ut på en låååånprogmenad i alla fall. Hoppas det inte blir isigt eller nåt för då är det nästan omöjligt att gå.

Hörni, nu ska vi njuta vidare här av kvällen. Hoppas ni får en mysig fredagsmyskväll vad ni än gör.

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maggda
Maggda
7 years ago

Skulle gärna dricka ett glas bubbel med dig och prata en massa bakning!

niinis
niinis
Reply to  Maggda
7 years ago

❤️

Nästa inlägg

Apelsinglass

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x