Hjälp mig! 

Godmorgon min vän!

Som alltid känner jag mig som ett urskitet päron dagen efter event. Mitt vänstra öga rinner och jag är heeeeeelt finito som artist. Inget nytt på torpet här inte. Senare kommer Ni att få ta del av vår kväll igår, det blev så lyckat så jag känner mig alldeles lycklig i hela själen. Får se hur många bilder vi fick ihop av kvällen, jag själv fotograferade inget alls då jag hade fullt upp att jobba. Ska bli intressant att kolla kameran. Men hörni, vilka människor det bor i vår lilla småstad! ❤️ Säg mig, var du på eventet? Vad tyckte du?

Ni vet att här i vår småstad så sägs det att det är svårt att få Enköpingsbor att gå på saker när man anordnar, jag kan verkligen INTE hålla med. Jag har haft fullt på varje event och det var sååå många igår som var så glada för att någon anordnar något…. ”Man vill ju gå när det anordnas något” sa väldigt många. ❤️ Så min upplevelse är helt tvärtom faktiskt. Nu har jag redan börjat fundera på nästa event.

Hörni….ni måste hjälpa mig att vara mitt bollplank, detta är väldigt svårt nämligen! Jag har fått nys om ett litet litet pyttelitet fik förstår ni. Det ska vara öppet från maj till mitten av september och då varje helg (lö-sö) som krav. Sen får det givetvis vara öppet mer om man vill. Man är entreprenören själv och driver det helt själv…. Alltså, detta är ju en dröm för mig! Men fixar man varje helg? Jag har pratat lite med Elliot som inte har något sommarjobb ännu om han kan tänkas hjälpa till? Det kan han säger han… Men ändå känner jag mig lite osäker. Att låsa sig så en hel sommar…. Sen undrar jag varför jag är så rädd för det? Jag menar, några timmar varje dag med något man älskar. Vad är jag rädd för? Att jag inte ska få njuta helger med min familj kanske, helgerna med familjen som är det härligaste jag vet.

Ja men du förstår mitt dilemma här….vad säger du? Kommer du och fikar i mitt lilla fik?

1
Subscribe
Notify of
guest

28 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
7 years ago

Kör!!! Låter jätte mysigt! Behöver du avlastning nån helg så maila mej lycka till

Bettan
Bettan
7 years ago

Så spännande! Kan det inte vara värt det ändå? Visst kan du vara ledig på vardagarna? Då finns det ju massor av tid att åka iväg på utflykter och annat – på sommarlovet är ju alla dagar lördag. 🙂

Nina S
Nina S
7 years ago

Kööööör!!! Vi har ett helgöppet fik där jag bor, så mysigt.

Jag tycker att du ska hoppa på tåget, du kanske har vänner, familj som kan ställa upp vissa dagar/ helger om det kniper.
Lycka till!!

Synnöve
Synnöve
7 years ago

God morgon/förmiddag, tack för en väldigt trevlig gårdagskväll <3 sov väldigt gott inatt. Visst ska du satsa på helgfik om du känner att du orkar, det viktigaste är att du mår bra. Kram och ha en fin dag.

Madde
Madde
7 years ago

Klart du ska köra!! Tänk vilken upplevelse. Vad har du att förlora.
Din familj kommer garanterat finnas där och hjälpa till så du kommer nog vara med dom mycket som vanligt!!
YOLO =)

Susanne
Susanne
7 years ago

Kör på!
Kommer bli såå bra!!!!
Kram

Janita
Janita
7 years ago

Klart att du ska köra!!! Du kommer att ångra dig annars, detta är ju ditt liv!! Klart vi kommer o fikar i sommar

Annett
Annett
7 years ago

Tror jag vet vilket det är och jag skulle absolut komma och fika!
Förstår dock tanken med helgerna men tror säkert att du kan lösa det med planering och hjälp av familj och vänner!

Anna-Lena i Frankrike
Anna-Lena i Frankrike
7 years ago

Kör på! Uppfyll din dröm, det är det väl värt en sommar att göra?

helena
helena
7 years ago

Klart du ska, på sommaren utnyttjar man ju bättre veckans alla dagar och kvällarna sommartid, och tänka att få jobba ihop med sonen

Aneta Larsson
Aneta Larsson
7 years ago

Gör det, det kommer att bli kul för dig. Jag menar.. det handlar ju bara om så liten period. Skulle du tycka att det blir lite jobbigt varje helg så har du provat det och vet att ok, det här funkar inte för mig. Då vet du det och behöver inte tänka mer på det sen. Då har du ju provat iallafall. Lycka till

Josefine
Josefine
7 years ago

Jag var på eventet igår och är mer än nöjd att jag åkte dit. Superbra planerat! Jag själv som varit hemma sjukskriven 1 1/2 år för utmattning vet verkligen vad kosttillskott hjälper. Önskade att fler lyssnade på mig och inte på läkarna som säger att allt är bra. Läkare är inte så kunniga på vitaminer och mineraler.
Klart du ska köra på fiket, de är ju en dröm

Cecilia
Cecilia
7 years ago

Vad är en sommar mot resten av livet.. kör på! Om dU inte testar kommer du ju ångra dign

Åsa t
Åsa t
7 years ago

Det är bara en sommar, testa å ser hur det känns.

Maja
Maja
7 years ago

Spännande! Kommer du att servera glutenfritt kommer jag och min familj åka från Uppsala för att fika hos dig?

Vickis
Vickis
7 years ago

Bättre att ångra något man gjort än något man inte gjort.
Förstår din tankegång dock, men ni kanske kan åka iväg något senare i höst/vinter istället? Något att se fram emot och som någon annan sa; mysigt att få jobba med en av de stora pojkarna.
Själv ska jag jobba hela sommaren och ta en senare semester, beroende på resultatet från äldsta dotterns allergitest så blir det antingen en hundvalp till höstlovet eller en solresa till jullovet.

Ann
Ann
7 years ago

Är vi i närheten med husvagnen i sommar, så kommer vi och fikar. Skulle absolut slå till om jag var du.

Annika
Annika
7 years ago

Våga!!! Vi bor i Stockholm och fick lägenhet i Orsa och detta blev klart IGÅR!!!! Nu kan jag skriva massor men vi ska börja så smått att ta oss dit – min man först – och om några år byter vi vår lägenhet till två mindre så att VI har kvar en och en får vår dotter när hon vill flytta hemifrån. Vi har en femma i dagsläget och med bostadsbristen tror jag att det kommer funka. Hoppas iallafall!
Detta är vår dröm sen måååånga år och nu slår den in.
Man måste våga och satsa – gör det!!! Milo är väl ledig och kan vara med – om han vill – och fixa så att måndag och tisdag blir det nya lördag och söndag. Ja, du hajar vad jag menar. Själv är jag ledig mycket på vardagarna och det är grymt – inga problem för mig att jobba helger. Och en sista grej – du älskar detta – slå till! Även om du inte blir superförmögen så är det en dröm så kom igen nu! (Lätt för mig att skriva – har nog inte själv förstått det här med vår lägenhet i Orsa.)
Och du – vi åker ju nästan förbi Enköping – klart jag/vi kommer och fikar! ÄR det i Enköping förresten? Och om ni har vägarna förbi Orsa så ses vi där, hahaha!
Många kramar!

Helene
Helene
7 years ago

Klart du ska!! Du kommer hitta andra rutiner med familjen. Testa en sommar annars kommer du ångra dig!!

Katrin
Katrin
7 years ago

JA!
Kör! Klart du fixar ett fik!! Det är ju ingen livstid du binder upp dig på heller, vad har du att förlora? Låter SÅ kul!! Heja bästa Niina! Kram!

Maria
Maria
7 years ago

Ja, jag kommer. Bor i Västerås så det är ju en perfekt utflykt.

Minna
Minna
7 years ago

Du kan inte veta förrän du vågat prova. Provar du inte kommer du kanske ångra dig. Hur ofta får man en chans som denna? Och du med dina fenomenala baktalanger. Jag kommer definitivt som gäst. Kram

Lotta
Lotta
7 years ago

Go for it, Girl! Det är en liten tid i ditt liv. Bara familjen är med på tåget…
Låter riktigt spännande…☕️

Liza
Liza
7 years ago

Kör på!!! Det är ju din dröm och det kommer bli MAGISKT!! Så länge familjen är med på tåget så är det bara att köra!!

Havrefras
Havrefras
7 years ago

Då får jag bryta normen och säga njae…. Alltså, tvekar du så tror jag inte att det är rätt. Ok om det hade varit på vinterhalvåret när du vänder på dygnet helt, men på sommaren verkar det väl vara ”mer normala” tider för dig. Ska du orka ha ett omvänt dygn hela året om 2017? Och all familjetid som försvinner? Man ska vara rädd om de nära och kära, och inte kasta bort tiden med dem! Det är inget jobb i världen värd!

Gick du på det? 😉 Herreminje! Klart som korvspad att du ska köra! Att testa på en dröm – vilken dröm! 😀 Om drömmen biter dig i arslet, bit tillbaka!

niinis
niinis
Reply to  Havrefras
7 years ago

Hahahaha, jaaaa jag gick fetpå det! 😀

Havrefras
Havrefras
Reply to  niinis
7 years ago
Carro
Carro
7 years ago

Ja, det hade jag lätt gjort!
Ni kan väl sticka iväg med husvagnen några dagar mitt i veckan om ni har lust. Säkert jättekul att testa. Go for it, säger jag!

Nästa inlägg

Brunch/frukost förslag

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x