Snö-skit! 

Gokväll raringar!

Jag har just i detta nu 188 herpesblåsor på överläppen. Oh my god! Vi som ska på fest på lördag….är det de som kallas en billig och naturlig läppförstoring kanske?


AJ! Var till Hälsokraft och frågade om det fanns något när jag ändå skulle köpa mer Magnesium? Köpte ett cerat som hon förklarade skulle vara bra. Frågan är om det hunnit för långt bara?


Det heter Naked Lips och är ett cerat. Det innehåller bakteriedödande ämnen så jag har inte gett upp än. Annars brukar det som funkar bäst vara kortisonsalva, så ja…detta blir intressant.


Ni är några som undrat över min tumme. Ja den mår såhär nu. Nageln har trillat av (eller jag klippte ned den) och det har börjat komma en ny. Men den är ju allt annat än snygg alltså?


Kolla från sidan?


Idag på morgonen var jag ute på PW. Men ALLTSÅ…. Ja jag veeeet att det är mars och att det allt som oftast snöar då. Men vi blev lurade, lurade med snödroppar och fler vårblommor som kämpade sig upp ur marken. Jag gick mycket snabbare mot vad jag brukar idag. Ibland latar jag till mig och söndagsfiser lite, idag tänkte jag att vafasen, jag måste ju ösa på lite! Så då gjorde jag det….


Exakt samma sträcka men nästan 8 min skillnad. Ok. Igår var det lite snöigare cykelvägar men ändå. Fasen, vad mycket snabbare man ändå kan gå.


Så jäkla gott mellanmål idag. Det är bara lite naturell yoghurt och färsk mango och apelsin. Det här är gott som godis alltså! Älskar det verkligen…


Nu ikväll har vi varit hos svärisarna och fikat. Så mysigt hos dem! ❤️

Nä, nu klipper ögonen här för jag är så trött. Hörni, imorgon är det FIIIIIINFREEEEEDAAAAAG! ❤️

Ha en fin kväll nu.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Weronica
Weronica
6 years ago

Åh jag känner igen det där!!!
Kan verkligen rekommendera vectavir( funkar bäst när man känner första irritationen) men även när det blivit blåsor//weronica

Anna
Anna
6 years ago

Tack för en härlig blogg! Läser varje dag. Måste fråga var ditt nagellack kommer från? D kanske du skrivit men isf har ja missat. Kram!

Marie
6 years ago

Åh, det fick vi till mellis idag med, mums för färsk mango och youghurt!

Marie
Marie
6 years ago

Prova Zoviduo på apoteket. Bästa salvan mot munsår då den även tar bort kliet.

Nästa inlägg

Asiatisk kyckling med sting

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x