Vardagslyx WELLNESS event

Hörni, ÄNTLIGEN…. nu har jag tid att sätta mig (eller egentligen inte, men jag tar mig tiden) och göra inlägget om eventet. Ja men gud, det har gått flera dagar nu och det har trillat in mail, meddelanden på FB, sms och häslningar om hur nöjda och glada alla var. Fifasen som det har värmt mitt hjärta. Allt jobb och slit ”pays off”. Vet ni att det är den känslan jag liksom lever på och fortsätter göra dessa events. Det är min bensin liksom.

Hela dagen höll jag på och fixade i lokalen. Lokalen var verkligen helt fantastisk! Jag var lite osäker innan faktiskt, var rädd för att lokalen skulle vara för stor…..men när vi tände ljusen överallt och utställarna gjorde i ordning sina bord så blev det bara så perfekt. Bättre hade det inte kunnat bli.

Här stod jag och förberedde allt fika som jag bakat. Det var nyttigt alltihopa kvällen till ära. Självklart inte lika smaskigt som the teal thing men så gott som substitut!

IMG_6800 IMG_6805 IMG_6806 IMG_6807 IMG_6808 IMG_6816 IMG_6831

IMG_6813 IMG_6814 IMG_6815

Här hade vi bullat upp med till gästerna. Det är nyttiga chokladbollar (även kallat bananbollar), det var nyttig brownie ( festligt nog gjort av svarta bönor), nyttiga morotskakor, kvarg med bär, smoothie, dryck i form av grönt te med smak av blåbär och äpple, spirulinashot och kaffe/the.

IMG_6796 IMG_6797

 Lokalen där vi alla samlades och yogade och hade föreläsningar och intervjuer var så mysig. Tända ljus och massa sköna mattor och filtar på golven.

Några av utställarna. Hälsokraft från vår lilla småstad. Jag springer ju där för jämnan. Min föreläsning handlade en del om hur jag blivit hjälpt av tillskott. Sedan hade vi fina Angela med butiken Magasinet, Carola. Min fina Carola fick jag inte med på en enda bild 🙁

Intervju med härliga Jenny Wigren på

Under en del av yogan såg det ut såhär i rummet. Så underbart härligt alltså! ♥ Tanja och Carola gjorde det båda så toppenbra. När folket sedan gick hem såg de ut att stupa i säng på en gång. ♥ Precis så som jag hade visualiserat det hela. ♥

Under min föreläsning hade Tanja tagit denna bilden. 🙂

IMG_6801 IMG_6803

Härligt mingel bland utställarna. ♥

Här stod de FETA goodiebagsen uppradade. Jag är mäkta stolt över dem kan jag säga. Det var så härligt att få ge bort dessa till alla besökare alltså. ♥

Flera som säkert är nyfikna på vad den innehöll. 😉 Kan säga att det var:

Ansiktskräm från Yves Rocher
Mandel duschkräm från Loccitane
Fröknäcke från Risenta
Armband från Bud To Rose
Doftljus från Gotmark Design
Dryck m.m. från SMAKBOX
(anger du NIIINIS får du 15% rabatt på din första SMAKBOX när du beställer)
En veckas träning från Magasinet
D-vitamin från Hälsokraft
Skönhetskit från Mette Picaut
Antiaging dagkräm från Weleda
Visp från KitchenTime

Ett värde på närmare 2000 kr var det på goodiebagen. ♥

Återigen, tack till alla er som kom! Det var fantastiskt att biljetterna sålde slut och att ni verkade gilla att vara där. ♥

Nu har jag redan börjat klura på nästa event. Man ligger alltid några månader framåt i tiden för dessa events så jag har redan kickat igång tankeverksamheten. Men just nu är det mycket som snurrar i huvudet som ni förstår. Fiket och eventen och bloggen och videos och ja…..ALLT! Men men, det betyder att det händer mycket och det är kul! 🙂

Nu ska jag fortsätta jobba här. Vi hörs senare igen!

Kram Nina ♥

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sussie
Sussie
7 years ago

Det var en fantastiskt mysig kväll! Allt var jättebra fixat och jag bara älskar innehållet i goodiebagen En riktig må-bra kväll som gav bra energi Tack fina du!

Camilla
7 years ago

Tack, det var en supertrevlig kväll .

Nästa inlägg

Naturligt färgade ägg

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x