Chokladpopcorn

Här håller vi på och ordnar fredagsmys för fullt. Jag har jobbat tills nu, har precis publicerat en video på dessa små snacks som jag ska bjuda dig på nu. Ämen, herreminjeeeee så goda de blev. Vansinnigt goda alltså! Thedde sladdade hem en stund igår och stod stående och åt medan de svalnade hummandes om hur goda dom var. Tony kunde inte låta fatet vara och jag har säkert ätit alldeles för mycket för vad jag får för VV. 😉 Jag tycker att salt och sött är en helt magisk kombo…här kommer receptet.

IMG_6879 IMG_6882 IMG_6884

Mums, det vattnas i munnen på mig nu när jag ser den här bilden. Det var såå gott!!

RECEPT:

2-3 msk rapsolja
½ dl majskorn
100 g vit choklad
kakao
salt

Gör såhär: 

Häll i olja i en kastrull, testa oljan (du ser hur jag gör i klippet). Poppa popcornen och smält chokladen över ett vattenbad. Blanda samman popcorn och choklad. Låt de sedan torka på hushållspapper. Pudra över kakao. Ät & Njut! ♥

Följ gärna min youtubekanal genom att klicka HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Chicken Fajita med lime 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x