Sånt jäkla modelejon 

Morning!

Torsdag redan hörni. Härliga tider, snart helg igen. Tänkte jag skulle skriva lite om det jag gjorde igår (som försvann).


Igår rök naglarna. Alltså….nu ska vi renovera kaffestuga så naglar känns lite onödigt faktiskt. De kommer ryka all världens väg. Dessutom kommer jag baka mer än någonsin denna sommaren så det får bli a natural. Den där tummen är dessutom allt annat än snygg så nu matchar allt lite bättre. Jag har också lite fasa för att råka ut för en nagel som slits av igen, så jag blev lite försiktig. Nu är naglarna tillbaka till sin ursprungsfolk igen. Riktigt skönt faktiskt. Man kan peta sig i ögonen och öronen igen, haha…


Mina bruna glasögon har gått sönder så jag har fått gått tillbaka till mina FETT trendiga röda glajjor igen. Så igår körde jag all-in på rött, ett riktigt litet modelejon var jag…. NOT. Matchade snyggt till mina tre munsår också.

Förresten, du som tipsade om Aloe Vera Gel! Tack! Nu hann det inte funka på munsåren på munnen för de hade hunnit för långt, däremot har det förkortat processen och lindrat smärtan massor. Sedan så höll jag även på att få ett på näsan (jag får det ibland), smetade på och på bara några timmar försvann det! Så jäkla bra!


Den här kör jag. Köpt på Forever Living. Man måste hitta en återförsäljare för att kunna köpa det tror jag.


Igår fikade jag med fina Carola på Cafe Magnifik. Fick glutenfritt bröd med ost/skinka. Drack mitt favvo te till. Grön Champagne, har du druckit det nångång? Det är såååå gott!


I morse fick jag tända en massa ljus här hemma. Det var minusgrader inatt igen. Brrrr…. Nu får det gärna bli lite varmare känner jag. Längtar efter att kunna sätta mig på trappan och ta en kaffe.

Hepp, nu måste jag rusa vidare. Milo ska skjutsas till skolan. Vi hörs snart igen! Har lite smått och gott till dig här på bloggen nämligen.

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
BERIT
BERIT
7 years ago

Hej det är skönt med egna naglar men jag har vant mig så med mina klor att det kommer att kännas konstigt om de försvinner.
Gick du till salong och tog bort dom eller lyckades du ta bord dom själv och om så är fallet hur??
Tycker det känns så ovärt att gå på salong och ta bort dom då det kostar lika mycket som att fixa nya!

Norpan
Norpan
7 years ago

Det var jag som tipsade om Aloe Vera Gel. Ole hyvä 🙂 Så glad att få skicka tipset vidare, för herpes är verkligen jobbigt och smärtsamt.
Tidigare fick jag blåsor på läppen stora som en vindruva och massor i näsan. Nu smörjer jag vid första misstanke och slipper ofta utbrott.
Svårare är det om det bryter ut på natten, men det förkortar ändå och gör inte fullt lika ont.
Även skönt att smörja på om man råkat bränna sig i solen eller fått ett getingstick.
Har alltid en stor tub hemma som jag köper på apoteket 🙂

Nästa inlägg

MEN ÅH!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x