Härliga sol och härliga fredag

Goddagens finisar!

Idag är det fredag igen. SÅ skönt tycker jag. Jag har nämligen haft en rätt tuff vecka. Dels så har det varit väldigt mycket att tänka på. Sen har jag haft nå jäkla skit i kroppen. Känt mig urlakad, illamående och allmänt ur fas. Huvudvärk, ledvärk, ont i kroppen och så fasligt trött. Tony har haft samma så det är väl nåt skit som går. Hoppas att jag snart mår tipptopp igen.

Egentligen så hade jag en hårtid imorgon för att sätta i nya extensions och vårpiffa mig lite men eftersom vi redan imorgon får komma in i fiket och börja renovera så ombokade jag det. Min frisör är en väldigt uppbokad person så man ombokar ogärna ska jag säga…. 🙂 Men det skulle känts dumt att sitta i frissastolen i en annan stad under flera timmar när Tony sliter i Kaffestugan. 😉

grillpremiär

Hörni, jag har ju glömt att visa er bilder ifrån vår grillpremiär vi hade på gården förra helgen. Alltså….såååå najs! ♥ Milo njöt och lajjade för fulla muggar över att hela familjen satt ute och bara mös i flera timmar.

IMG_6897 IMG_6899 IMG_6904

Milo lekte fotbollsmålvakt och kastade sig ungefär 100 ggr i snön. Som vanligt undrar man hur deras kroppar liksom klarar av det? Min kropp skulle sträckt sig, gått av eller knäckts av en endaste gång. 🙂

IMG_6913 IMG_6914Solen log sitt vackraste leende emot oss i lördags. Man blev liksom glad ända in i själen av den. ♥ Snacka om att den tinar upp våra trötta, mörka och sargade kroppar efter den långa mörka vintern alltså.

IMG_6921

Mina fina killar i solen. ♥

Ja, idag skiner solen här igen. Men inte på min morgonpromenad som jag nyss var på. Då blåste det huggormar och var allmänt urrigt. Huvudsaken är väl att den kom nu i alla fall. Jag vill ge mig ut till uterummet och ställa i ordning där inne. För nu när solen ligger på som den gör så kan man sitta där ute och njuta kan jag säga. Längtar till det! ♥

Hepp, nu jobba vidare lite. Ska hinna med och städa lite och sen hämtar jag Milo tidigt på skolan på fredagar. Hoppas ni fått en fin start på denna fredag. Vi hörs senare.

Kram Nina ♥

Ps: Bilder eller video på renoveringen av kaffestugan. Vad är roligast? 

23
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
7 years ago

Gärna en video. Men tar det mycket tid att göra så går det lika bra med bilder också tycker jag. Blir roligt hur som att följa erat arbete!
Kram

Catrin
Catrin
7 years ago

Båda delarna, jag misstänker att det är ganska mycket jobb med video. Så en bra blandning så vi ”tanter” kan följa ert arbete med kafét. Skall bli spännande att se förvandlingen

Ann
Ann
7 years ago

Ta det som du orkar med. Härlig blogg kram

Nästa inlägg

Kaffestugan i tidningen

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x