Det gör underverk med dig! 

Godmorgon bloggisar! 

Ligger på spikmattan här och bloggar, ont/skönt är det….är lite stel och lite ond i nacke och axlar.


Ligger och lyssnar på den här låten. Ämen, mina hårstrån står alltid rätt upp av den. Bocelli är magisk! Testa att lyssna på en låt som får dig att känna något när du vaknat. En låt du blir glad av, eller upprymd, partysugen, lugn eller whatever. Det gör underverk med hela starten på dagen.

 Åh jag sov ända till 5 i morse. Med ljuset kommer ju en mer normal dygnsrytm för mig vet ni. Igår kväll t ex så såg jag nästan klart Lets Dance. Whoooop whooooop! Snart har jag och Tony ett normalt umgänge kvällstid igen kanske? Det finns veckor då vi setts en timma per kväll för sen har jag snarkat. Kanske är det därför vi fortsätter att hålla ihop och vara lyckliga, ja vi tär ju inte ut varandra på vinterhalvåret direkt.

Igår fikade jag och Milo med exet Magnus på eftermiddagen. Fick tyvärr ingen bild på det dock.


När Tony kom hem från jobbet åkte vi och handlade lite på Lidl. De har gjort om butiken här i vår småstad och det är sååå fint. Min vän Åsa är butikschef i butiken och hon är den som fått mig att handla på Lidl. Förr så trodde jag att det var en kass lågprisaffär med typ strunt. Men så jäkla fel jag hade! Åsa berättade t ex att de alltid har dagsfärska grönsaker, för att inte prata om frukten! Dessutom görs t ex  deras eget märke (Ekbacken) i samma slakteri som Scan. Vi handlar ofta där, sen stödhandlar vi sånt som inte finns på Lidl på ICA. Testa om du inte handlat där, du kommer inte bli besviken. T ex vet jag att deras barnkläder håller superhög kvalité. Har många vänner som handlar sina barnkläder där och är jättenöjda. OBS: inte sponsrad! Bara tips!


När vi stod där och handlade så tittade vi på varann och ba: ”Orkar vi laga mat ikväll?” Klockan var ganska så sent och vi båda kände att nääääää…. Så vi åkte till Vita Elefanten (thairestaurang) och ät istället. Jag beställde en Tom Ka Gai son jag bara ääääälskar. ❤️ Milo åt räkchips så det for smulor över hela tröjan. Visade sina nya fina tänder också. Barn i hans ålder är så söta när det är blandat småbarnständer och vuxentänder i munnen som är lite för stora liksom. Åh, ytterligare en bild att lägga i minnesbanken. Rätt vad det är så har de vuxit i sina tänder och flyttar ut. Blev så glad att vi lyckades locka med Thedde, han var också och åt med oss.

Näää, nu ska jag nog gå ned och baka nåt bröd. Sen vill jag ta en promenad innan vi åker till Kaffestugan och börjar fixa.

Vi hörs senare! Ha en mysig lördag.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Cornflakeskyckling med mangosalsa

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x