För höga förväntningar! 

Gokväll i stugorna!

Har spelat in del 2 av de första förändringarna av Kaffestugan nu. Kommer upp imorgon.


Som sagt första lunchen och kaffet i solen. Jäklar vad vi mös alltså. ☀️

I videon berättar jag mer om planerna med kaffestugan. Dock så är jag rädd att jag lagt ribban för högt, ja med hur jag tänkt mig allt. Jag är ju expert på att skapa bilder i mitt huvud på hur saker ska bli, sen har jag så sjukt svårt att frångå min vision. Kan liksom inte tänka mig något annat. Jag behöver jobba med mig själv när det gäller det här. ”Allt kan inte bli perfekt, men det blir bra ändå” tänket behöver jag få in.

Jag har lite söndagsångest idag. Vill inte att helgen ska ta slut. Älskar att ha familjen samlad hemma. Imorgon åker alla åt varsitt håll igen….nä, ogilla på det just idag. Vi har i alla fall bestämt oss för att lägga oss i sängen och kolla ifatt lite kul vi missat på TV. Jag har tex helt missat Parneviks.


Hur mysigt?! Tack och lov för dessa playkanaler alltså, då kan vi kolla ifatt vi som somnar ifrån eller glömmer.

Hepp, ha en mysig kväll nu hörni.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Trötthet och målarfärg… 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x