Handen full

Godmorgon! 

Uppe igen, har lite grejer jag ska hinna med innan vi åker till Sthlm. Så härligt att det redan är ljust här även om klockan bara är sex på morgonen.


Nu när man stressar en del så gäller det att få i sig alla kosttillskott. Här en handfull med gårdagens tillskott (saknas gör järn och C-vitamin, men det tar jag vid annan tidpunkt). I den målade handen har jag B-komplex, D-vitamin, Magnesium, Omega 3 och Zink.

Tar du några kosttillskott?

Hepp, gotta go! Vi hörs senare.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
7 years ago

Godmorgon. Nej tar inga tillskott . Men funderar på att börja med omega. Ha en bra dag i storstaden

Linda B
Linda B
7 years ago

Godmorgon fina du ! Jag tar magnesium och d vitamin men tror bestämt jag ska inhandla omega 3 till hela familjen också
Älskar när du tipsar!!!

Viola
Viola
7 years ago

Började med magnesium efter att ha läst ditt ”Vad magnesium är bra för” – kände igen massor och känner nu igen massor med fördelar av att äta det. Tar en tablett, 375 mg varje kväll – är så tacksam att du tipsade och att jag provat!

Marie
Marie
7 years ago

Tar du magnesium morgon eller / och kväll? Sedan jag började ta i samband med sänggående sover jag mycket bättre.

niinis
niinis
Reply to  Marie
7 years ago

Tar både morgon och kväll.

Nästa inlägg

Psst…

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x