Födelsedag, körkort, frukostmöte och invigning

Godmorgon mina vänner!

Ojoj….alltså nu är det så händelserikt i livet så jag vet inte vad? Blir alldeles till mig i trasorna. Först och främst så tog min Elliot körkort igår! Hurrrrraaaaaaaa!!!! En av de största dagarna i livet liksom. Jag var så sjukt nervös igår så jag höll på att dåna av alltså.

 Drog iväg ett sms på morgonen, ville att han bara skulle ta det lugnt och slappna av mitt i allt. Jag minns själv hur jäkla stressad jag var. När det kändes som man satt i baksätet och fick en hjärtinfarkt. Usch…. det var fullkomligt vidrigt. Sen vet man att ens barn ska bli utsatt för samma. Ont i hjärtat ju. Men så ringde han….. HAN KLARADE DET! Wiooooooo…. ♥♥♥

Som om inte det vore nog så fyller min äldsta fis 21 år idag. Det är HEEEEEEEELT rubbat när man tänker att man har ett barn som är 21! Hur är det ens möjligt? Jag är ju för fan inte långt från 21, det känns verkligen inte så. På sin höjd kanske jag börjar närma mig 30. Var tar tiden vägen? I dont get it!

IMG_5854

Han är vuxen på riktigt, hade vi varit amerikanare hade det vart en sjujäkla fest idag. 21 är ju liksom åldern man får börja göra allt i det landet. Min fina stora pojke. Han med det stora hjärtat, ansvarskänsla och empati som få. Som barn var han lite orolig av sig. Tog redan då en massa ansvar och månade om alla. Om någon for illa mådde han på riktigt jättedåligt. Jag är glad att han på vägen tuffat till sig lite och blivit hårdare. Det gjorde honom gott. Fina Thedde…..minns honom så tydligt som liten. Det var ju han som gjorde mig till mamma. ♥♥♥

Grattis på din dag min fina pojke! Du kommer alltid vara mammas lilla pojke vare sig du vill eller inte.

IMG_6993 IMG_6994 IMG_6999

Igår for jag ju till Loppikontoret på frukostmöte där Gulliver (ni vet skomärket) var och presenterade lite skor. Jättetrevligt att få hänga på Loppis kontor med kollegor och käka frukost var det. Precis vad jag behövde mitt i alla renoveringshysteri.

IMG_7003 IMG_7004

Fick med mig dessa snyggingar till Milo. Han var så glad över dom och tyckte dom var SKITSNYGGA som han sa. Han fick ta på sig dom till skolan idag efter lite tjat och jag kan bara tänka mig hur de ser ut sen när jag hämtar honom. 🙂

IMG_7011

Mot kvällningen sen var det dags att ge sig av mot Kungens Kurva. Leos Lekland hade premiär och en liten invigning som vi blev inbjudna till. Så fräscht och snyggt. Inga magsjukebaciller så långt ögat kunde nå. Haha….

IMG_7006 IMG_7007 IMG_7008 IMG_7009

Vi blev inbjudna av Wonderland på detta och barnen tyckte det var skiiiiiiiitkul. Milo svettades som en gnu. 😀 Vi käkade lite och Tony käkade en hamburgare som han gav jättehögt betyg på. Så ska ni dit tipsar jag dig om att äta den. Träffade lite bloggkollegor och annat kul folk så det blev en trevlig kväll.

Vi var hemma efter 8 på kvällen så det blev till att stupa Milo i säng. En händelserik dag med andra ord. Å så idag firar vi Theodor som fyller 21. Han har beställt Tacogratäng till mat och så ska jag svänga ihop några få bakverk. Bl a en chokladbollstårta. Det blir intressant. 🙂

Vi hörs senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
7 years ago

Vilka fina barn du har! De kan ju bli fotomodeller hela bunten! Och vad roligt det är att följa renoveringen av kaffestugan!

Nästa inlägg

Renovering Kaffestugan – DAG 3

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x