Vårnytt

Inlägget innehåller adlinks för Cellbes.

Hörni! Idag har vi blivit lovade 19 graders värme här hemma i småstaden. Hmmm….sommarvärme ju! Så otroligt härligt. Precis vad våra glåmiga trötta kroppar behöver. SOL! Jag ska faktiskt åka och handla snart, har ingen mjölk till kaffet hemma, sen ska jag sätta mig på trappen och dricka mitt kaffe. Kan ni haja så härligt? Det är liksom startskottet för riktig vår, när jag sätter mig på trappen och dricker mitt kaffe. Förra året var det den 11:e mars och det skrev jag om i det här inlägget. 

Jag blir alltid shoppingsugen när solen kommer, sen får jag lite panik också för det känns som att man inte har nånting hemma i klädväg som passar det varmare vädret. Idag klickade jag hem lite godsaker från Cellbes. De har ju ett märke som heter Happy Holly med helt grymma jeans med maaaaassa stretch som jag nu klickade hem hela 3 par av. Ett par vita, ett par blåa och så ett par puderrosa. Har aldrig ägt ett par puderrosa jeans faktiskt. Ska bli spännande att se dom. 🙂

cellbes 2

Jeanskjol

Här ovan är lite av det som ska få flytta in i min garderob. Happy Holly verkar vara det märket som har lite tajtare jeans och lite coolare (om man nu får använda det uttrycket) stil. Har inte upptäckt det förrän nu faktiskt så det ska bli riktigt kul och se om det lever upp till förväntningarna. ♥

3
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Renovering av Kaffestugan – DAG 5

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x