Renovering av Kaffestugan – DAG 6

Inlägget innehåller reklam för min vän Annelie´s Inreda.com

Hallihallå! ♥

Här sitter jag och jobbar lite vid datorn samtidigt som jag väntar på att färgen på bordet ska torka lite. Det är alltså multitasking på hög nivå nu. Haha…. Ena stunden sitter jag på huk på golvet och målar, den andra dricker jag kaffe och jobbar vid datorn. Men det går bra det med…. 

Hörni, jag måste verkligen slå ett slag för den här färgen som jag jobbar med nu. Den har jag nu målat alla stolar med, jag har också målat dörren och nu bordet. Alltså, detta är LÄTT den absolut bästa färg jag haft. Det var min vän Annelie som driver Inreda.com som tyckte jag skulle använda en färg som heter Palett & Co.

För det första så behövs inte 100 lager. Jag har bara målat rakt på, inte slipat eller nånting, bara målat. Jag har målat några av stolarna ute. Då torkade färgen lika fort som jag målade, sedan strök jag på lite halvslarvigt med lager två och det var helt täckt. Så grymt!

FÖRE

EFTER

Du hittar färgen här. Den här färgen ska jag nu också måla om vårt kök med. Den är så himla fiiiiiin! Annelie hade nämligen målat om hela sitt kök med den här färgen och det blev så jäkla snyggt! SÅ nu ska vi också. Enligt Annelie var det busenkelt dessutom. ÄNTLIGEN! 🙂 Men en sak i taget. Nu först renoveringen av Kaffestugan. 🙂 Haha….

Förresten, här är videon på renoveringsdag 6.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina val av kakor. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.