Renovering av Kaffestugan – DAG 6

Inlägget innehåller reklam för min vän Annelie´s Inreda.com

Hallihallå! ♥

Här sitter jag och jobbar lite vid datorn samtidigt som jag väntar på att färgen på bordet ska torka lite. Det är alltså multitasking på hög nivå nu. Haha…. Ena stunden sitter jag på huk på golvet och målar, den andra dricker jag kaffe och jobbar vid datorn. Men det går bra det med…. 

IMG_7064-2

Hörni, jag måste verkligen slå ett slag för den här färgen som jag jobbar med nu. Den har jag nu målat alla stolar med, jag har också målat dörren och nu bordet. Alltså, detta är LÄTT den absolut bästa färg jag haft. Det var min vän Annelie som driver Inreda.com som tyckte jag skulle använda en färg som heter Palett & Co.

IMG_7065 IMG_7067 IMG_7068

För det första så behövs inte 100 lager. Jag har bara målat rakt på, inte slipat eller nånting, bara målat. Jag har målat några av stolarna ute. Då torkade färgen lika fort som jag målade, sedan strök jag på lite halvslarvigt med lager två och det var helt täckt. Så grymt!

IMG_7056-2

FÖRE

IMG_7063-2

EFTER

IMG_7051-2 IMG_7055-2 IMG_7060

Du hittar färgen här. Den här färgen ska jag nu också måla om vårt kök med. Den är så himla fiiiiiin! Annelie hade nämligen målat om hela sitt kök med den här färgen och det blev så jäkla snyggt! SÅ nu ska vi också. Enligt Annelie var det busenkelt dessutom. ÄNTLIGEN! 🙂 Men en sak i taget. Nu först renoveringen av Kaffestugan. 🙂 Haha….

Förresten, här är videon på renoveringsdag 6.

 

1
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
7 years ago

Går ju som en dans för det därden grå färgen var jätte fin! Hoppas du får många fikagäster när du öppnar☕️☕️

niinis
niinis
Reply to  Kina
7 years ago

Det hoppas jag med!

Ullis
Ullis
7 years ago

Yes Yes jag visste det, att du skulle förvandla Kaffestugan till ett helmysigt ställe. Så himla fint det blir !!!!!!

niinis
niinis
Reply to  Ullis
7 years ago

Hihi, TACK!

Carro
Carro
7 years ago

Fantastiskt fint blir det! Himla roliga ni är tillsammans. ”Måste du rapa när jag filmar?!” 😀

niinis
niinis
Reply to  Carro
7 years ago

Haha….ja men vafasen, jäklq karlslok!

Eva
Eva
7 years ago

Åh så fint! Målade du verkligen bara direkt på stolarna? Nog så jag kan tänka mig att också försöka måla nåt:-))) så fin färg! Tack för tips

niinis
niinis
Reply to  Eva
7 years ago

Jajemensan!

Nästa inlägg

Focaccia

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x