Kaffestugan FÖRE/EFTER

Go´kväll raringar! 

Sitter i soffan med putmage och skriver till dig. Har ätt något som min mage inte gillar, då blåses den upp till oigenkännlighet och så behöver luften ut. 😉 Stackars Tony. Haha…. well well, det är för alla gånger jag fått utstå hans. Ni förstår att förändringen sluta med gluten och laktos har totalt förändrat mitt fismönster. Man fiser typ aldrig nu. Skittrist! Hahaha…. 😉

Som ni märker går det sådär med vägningen. Helt ärligt så är det sååå svårt att hålla det nu när livet är så annorlunda iom renoveringen av Kaffestugan. Det är svårt att planera maten, det är svårt att räkna och skriva upp i appen, det är svårt svårt svårt. Men jag är inte hård mot mig själv med det… jag försöker lite ändå men inte alls så strikt som jag borde. Har dock inte lagt det på hyllan, inte alls….men just nu är det för svårt att vara strikt.

Hörni, nu bjuder jag på lite före/efterbilder från Kaffestugan.

IMG_6956

FÖRE

IMG_7070-2

EFTER

Knäppte av lite bilder i Kaffestugan idag. Tänkte att det kunde vara roligt att ha bilder också på allt som hänt och hur det ser ut nu. Som tur var så har Tony varit duktig och knäppt av lite bilder när vi började. Här ovan har vi det som blivit mitt favorithörn i Kaffestugan nu. Just i det här hörnet sitter man riktigt mysigt.

IMG_6951

FÖRE

IMG_7073-2 IMG_7075-2

EFTER

Lite annan vinkel men man ser ju hur det ser ut nu. Hur vi fått bort all bastupanel som jag kallar den. Hur ljust det blivit och hur mycket det förändrat hela rummet.

IMG_6953

FÖRE

IMG_7085-2

EFTER

Också lite annorlunda vinkel men man ser skillnaden va?

IMG_6952

FÖRE

IMG_7072-2

EFTER

Fönstret syns inte i bild nr 2 men den är till höger i bild.

IMG_6949

FÖRE

IMG_7071-2

EFTER

Japp, det var lite bilder från Kaffestugan. Som du förstår så händer inte så mycket annat i mitt liv just nu. Imorgon ska tjejerna på tjejkväll på stan och frågade om jag skulle med. Till råga på allt är jag jätteförkyld nu också så jag ska hålla det öppet till imorgon. Jag får absolut inte bli sämre nu…..finns inte tid till det så jag borde vara hemma och kurera mig. VI får se imorgon helt enkelt!

Hörni, ha en fin kväll. Jag ska få Milo i säng nu. Blev en sen kväll för oss alla. Har hittat världens bästa grej för honom att lyssna på när vi lägger honom.  Finns på BookBeat och heter ”Kaninen som så gärna ville somna”. Sååå grymt bra. Typ som mindfulness för barn. Han somnade på typ 45 sekunder och då överdriver jag inte…. 🙂 Jag på 1½ minut haha….

Ha en mysig kväll, imorgon är det redan torsdag. ♥

Kram Nina

PS: Du vet väl att Kaffestugan finns på både Instagram 

0
Subscribe
Notify of
guest

38 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte
Jytte
7 years ago

Så fint det blir..det kommer att bli ett besök när du har klar din lilla kaffestuga.

niinis
niinis
Reply to  Jytte
7 years ago

Du är så välkommen Jytte!

Eva N
Eva N
7 years ago

Vilken skillnad det har blivit! Jättefint!

niinis
niinis
Reply to  Eva N
7 years ago

Tack!

Mia
Mia
7 years ago

Såå snyggt!! Du kan verkligen få till det rätta myset du ☺️
Kram

niinis
niinis
Reply to  Mia
7 years ago

Åh tack!

Eva
Eva
7 years ago

Nämen guud så fint! Mysigt!
Vad duktig du är. Synd att man inte bir närmare så man kunde komma och fika:-))

niinis
niinis
Reply to  Eva
7 years ago

Planera sommarsemestern häråt.

Kajsa
Kajsa
7 years ago

Vad fin stugan blivit, verkligen! Blir nyfiken på köket! Det blir nog populärt ditt fik ska du se!

niinis
niinis
Reply to  Kajsa
7 years ago

Köket är litet och inte så mycket att se faktiskt. Gör ingen förändring där heller då det kommer vara bakom ett skynke. Det enda är att vi skaffat en liten bänkdiskmaskin.

Marie
Marie
7 years ago

Wow!! Blir så snyggt, du har verkligen öga för färger och inredning.

niinis
niinis
Reply to  Marie
7 years ago

Men tack snälla du! Jag försöker amatör-homestyla lite.

Annett
Annett
7 years ago

Jisses, vilken förändring!! Riktigt bra kämpat av er! Tyckte mig skymta förut att priserna faktiskt kan funka för en fyrabarnsfamiljen!

niinis
niinis
Reply to  Annett
7 years ago

Tack! Tavlan är orörd från förra året då en annan drev fiket så de priserna gäller inte, men gissar att vi kommer ligga rätt lika i alla fall.

Charlotte
Charlotte
7 years ago

Vilket jobb ni har lagt ner och vad snabba och effektiva ni måste vara! Imponerande… Ser verkligen jättemysigt ut! Är verkligen roligt att få följa det här projektet. Bra jobbat!! /C

niinis
niinis
Reply to  Charlotte
7 years ago

Tack snälla! Kul att du gillar att följa!

Anna
Anna
7 years ago

Men lägg aaaav va fint!!! Och dina tavlor lyfter ju hela stugan, supermysigt! Så jädra synd att det ligger typ 50 mil hemifrån mig 🙁 liiite långt kanske för en fika. Ni har verkligen fått det otroligt fint! ☕️

niinis
niinis
Reply to  Anna
7 years ago

Tack snälla du! Ja tavlorna gjorde det lite hemtrevligt faktiskt. Planera in en sommarsemester i Mellansverige vetja.

Mari
7 years ago

Jättefint! Vilken dröm. Måste bli en fika utflykt till dig i sommar ju!

niinis
niinis
Reply to  Mari
7 years ago

Välkommen!

Katarina
Katarina
7 years ago

Åh så fint och mysigt det har blivit!
Måste försöka få till en utflykt till Kaffestugan i sommar! Kram

niinis
niinis
Reply to  Katarina
7 years ago

Välkommen!

Karin
Karin
7 years ago

Vilken skillnad! Lite synd på golvet men annars otroligt fint. Duktiga ni varit. Får du ersättning för ditt jobb och utläggen? Tänkte annars att det är rätt riskabelt med tanke på att du hyr en sommar? Risk att du går med förlust.

niinis
niinis
Reply to  Karin
7 years ago

Golvet ska målas om i helgen så det kommer inte att se ut så.

Ägarna har betalat väggfärgen. Resten står jag för. Eftersom jag närt en dröm om detta i många många år så valde jag att satsa 100%. På vinst och förlust. Jag väljer att tro att fiket kommer att gå jättebra och att jag får igen allt jag satsat många gånger om.

Petronella
Petronella
7 years ago

Vilket jobb du har gjort!!! Vad fint och mysigt det här blivit! Jag ser verkligen fram emot att komma och fika hos dig så fort som du öppnat=).

Marie Melin
Marie Melin
7 years ago

Superfint!!!!
Bra jobbat och stort lycka till <3
Kramar

21 år och ensamstående till nyfödd
7 years ago

Vilken skillnad! SÅ fint
Kika gärna in på min blogg där jag skriver om bebismode och livet som 21 år och ensamstående med en nyfödd❤ Kram

Th
Th
7 years ago

Amen,det blir ju sååå bra, du är grym Nina ☺ lycka till nu❤

Susanne
Susanne
7 years ago

WOW vilken skillnad!!
Så snyggt!!!!

Madde
Madde
7 years ago

Men vad mysigt!! Duktiga ni är! Synd att jag bor så långt ifrån annars hade det varit ett givet besök men vem vet kanske tar en roadtrip!

Lina
Lina
7 years ago

Vilken förändring, så fint du/ni har gjort. Stort lycka till med Kaffestugan!

Eva
Eva
7 years ago

Är det dekorplast du klätt kassadisken och det fyrkantiga bordet med?
Väldigt snygg i så fall. Var har du köpt det? Kram

niinis
niinis
Reply to  Eva
7 years ago

Yes! Det är köpt på Bauhaus! Kram

Eva Jansson
Eva Jansson
7 years ago

Jag är bara sååååå imponerad av ert slit och hur otroligt mysigt och fint det blir!!! Besök hos dig; ABSOLUT så fort du har öppnat! Ta nu hand om er och vila upp er lite grand! Kramzikram

Malin
Malin
7 years ago

Jäklar vad fint det blir, Nina. Jag är så stolt och glad 🙂 och jag kommer garanterat att besöka dig och ditt fik <3

niinis
niinis
Reply to  Malin
7 years ago

Fina Malin! Du är såååå välkommen! ♥

Malin
Malin
7 years ago

Men alltså! Fantastiskt fint! Och pricken över i dina tavlor! Lyfte hela lokalen!
Heja er!

Ann-Marie L
7 years ago

Hej, inte för att jag har svårt att somna, men yngsta dottern har det så jag funderar på att låta henne höra den, törs jag lägga mej bredvid? Men jag får som du ballongmage som dessutom blir stenhård ibland och det drar i skinnet som bara den, det känns som att snart spricker jag. Det är så jobbigt, sen fiser man, måste ut och gå och ”fisa av mej” helst varje dag
Vilken förändring i kaffestugan, förstår varför det är ditt favvohörn, mysiga kuddar och kunna luta sej emot.Ha en härlig dag och jag hoppas du kryar på dej snart.

Nästa inlägg

Hallonrutor med kokos och citron

38
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x