ANNONS

Kaffestugan renovering – DAG 9

/

Inlägget innehåller reklam för min vän Annelies webshop med heminredning,  Inreda.com

Dags för video igen! Jajemen…… fifasen det händer grejer alltså. I denna videon blev det också klart att det blir till att måla golvet också. Iiiiiiihhh…… kolla Tonys reaktion i videon. Haha…. 😀

Tänkte jag skulle visa lite nya bilder ifrån Kaffestugan också. Det är så roligt att se utvecklingen. När man ser att det börjar likna något, att det är småsaker som blir klara. Nu kan man börja med lull-lullet på allvar and i love it. ♥

IMG_7078-2

Jag har fått börja leka med tavlorna. Testa lite texter och vad det ska bjudas på. 🙂

IMG_7079-2
IMG_7080-2

Kaffestugan skylten kom upp också. Hur fin, den fick jag i present av Annelie på Inreda.com. Det kom ett paket med din i, blev så himla himla glad. ♥ Det är en sån lightbox. 

I morse sms:ade jag och Annelie och vet ni, hon vill ge er 20% rabatt på ett köp HELA HELGEN, för att det ska gälla behöver du ange Niiinis20 (obeservera att det är 3 i:n i rad).  Så kila nu in och botanisera bland all heminredning genom att klicka dig in på Inreda.com.

IMG_7088-2

Testade mina glasburkar och de där etiketterna jag köpte på Granit. Googlade och hittade dom på nätet. Griffeletiketter heter dom.

Jaha, nu ska vi åka ut till Kaffestugan. VI hörs av lite senare fina ni! ♥

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00