Fifan så bajskorv allt är idag!

Goodmorning!

Holy….PMS:en river lite i kroppen idag. Tror att jag måste gå upp i mängd nu med progesteronkrämen. Den räcker liksom inte riktigt, har läst mig till att man kan behöva lite mer då. 2 dgr kvar till touchdown (mens) som jag numera känner som en hel befrielse när den väl börjar. Då slipper man det som är innan, även om jag är 1000 resor bättre idag så är man inte sig själv.

Majlis har allt annat än mens. Hon vill ligga – BIG TIME! Tänk hur allt är skapat liksom? Katten står på trappan och vrålar efter katt-snopp för att just i detta nu är hon fertil och kan få magen full av kattbebisar. Fiffigt ju! Men inte fullt lika fiffigt när matte inte får vara ifred en endaste sekund. Hon vrålar och åmar sig gärna för sina favvomänniskor och allt är bara en drift. Långt rotat bak till urminnes tider. Ingen tänkte väl på då att det skulle sitta en matte i ett gult hus med gröna knutar och själv ha PMS samtidigt som katten vrålar efter ett skjut va? Nä….det tänkte man nog inte på. Snälla högre skapelse, låt Majlis få lugn och ro snart innan matten flippar! Sen är det 300 blås till veterinären och kastrera henne!


”Nuvarande känsla…..”

Haha, lagat de röda brillorna med nagellim. Dom gick av på mitten. Nageln ser ut som hej kom och hjälp mig. PMS-riv. Huvudvärk. Avskavt nagellack. Skitigt hår….. Men så jäkla sexig! HAHAHA!

Ja herreminjee fina läsare, hoppas ni förstår min ironi idag. Allt är lite bajskorv idag förstår ni. Som att man inte riktigt pallar liksom. Kollade just mitt flöde av alla bloggar jag följer och det var härliga plocktallrikar i ett perfekt städat hem, en outfit bild med perfekt makeup och snygg pose, det var några vackra blommor på bordet och selfies på perfekta ansikten med perfekta hudar.

Min hud är knottrig som ett femmans sandpapper, håret är såååå fruktansvärt verkligen….svintolikt, naglarna är heeeelt paj. Har en misslyckad brun utsn sol på bröstet som liknar en endaste stor pigmentfläck. Mitt hem ser ut som ett bombnedslag, tvätthögen är snart i taket….båda tvätthögarna, både uppe och nere. Kylen gapar tom. Ingen mjölk till kaffet. Torkställningen står mitt i vardagsrummet. Bilen står på verkstan så jag kommer ingenstans. Frukostdisken står kvar på det svarta vardagsrumsbordet med mellangrisens keps mitt i allt.

Nä fifan! Orkar inte riktigt idag. Förlåt för det! ❤️

Detta var verkligheten i Niiinis hem idag. Återkommer om jag får lite ordning på mitt liv.

1
Subscribe
Notify of
guest

29 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
7 years ago

Nina! Jag tycker du är fantastisk! Älskar att läsa bloggar utan ett ”rosamolnfluff-filter”

niinis
niinis
Reply to  Mia
7 years ago

TACK!

21 år och ensamstående till nyfödd
7 years ago

Håller med ovanstående
Kika gärna in på min blogg där jag skriver om bebismode och livet som 21 år och ensamstående till en nyfödd❤ Kram

niinis
niinis
Malin
Malin
7 years ago

Äntligen någon som är riktigt ärlig i sin blogg. Jag är trött på perfekta hem, duckface selfies, perfekta hela och rena barn, o hus som solen ständigt lyser över.

niinis
niinis
Reply to  Malin
7 years ago

Förstår vad du menar!

B-M
B-M
7 years ago

Precis sådär som det är vissa dagar… Tack för en ärlig blogg! Kram

niinis
niinis
Reply to  B-M
7 years ago

Kram – kul och se dig här. Har saknat dig!

Havrefras
Havrefras
7 years ago

Det verkar vara en ”sån där dag” då man bara håller andan, kisar och bara plöjer sig igenom dagen! Facit = Barnen får bestämma mat (”pizza, kebab eller McD? Mamma hämtar!”). Tvätthögarna = ta ett lass mellan armarna och hiva in i maskin (skit i färgsortering, huvudsaken är att det blir rent!). Misslyckad brun utan sol = en polotröja alternativt nytt TJOCKT lager BuS (hälften vågat, hälften vunnet?). Avskaft nagellack = ACETON (bensin borde funka om acetonet är slut? Annars funkar nog Tonys rasp i garaget). Kattis / Majlis / Kåtfia = äsch ni sitter i samma båt, typ? Känslor och hormoner lindras med soffan, en film och en chipspåse. Trösta er med att det blir bättre. Snart. //kram

niinis
niinis
Reply to  Havrefras
7 years ago

Hahaha! Åh vad härligt att få skratta. Du är underbar! Tack!

Minx
Minx
7 years ago

En äkta människa bland all iscensatt låtsasflärd.
Så befriande!

niinis
niinis
Reply to  Minx
7 years ago

Puss

Helene i Götet
Helene i Götet
7 years ago

Fast du är alltid goast och roligast ändå skriver en bihåleinflammerad Helene som oxå behövde piggas upp;-) Kram

niinis
niinis
Reply to  Helene i Götet
7 years ago

Åh stackars! Det är vidrigt, gör vidrigt ont! Krya & Kraaaam

Skatan
Skatan
7 years ago

Å.. det är därför jag älskar att läsa din blogg Nina!
Du är glitter och glamour för mig- på riktigt.
Du är en brutta jag kan identifiera mig med på något sätt, jag kan vara du.
( hrm lät lite obehagligt stalkervarning här, men no worries jag kommer inte ligga i din säng med din favvo ”jamas” på och sakta försöka buffa ner dig så att du glider ner på överkastet rätt ner på golvet, jag kommer inte heller att stå med ett förkläde på borta vid kaffestugan och hälsa ”mina gäster ” välkomna och samtidigt lägga en armbåge över ditt huvud-trycka ner dig i min armhåla – och liksom skuffa in dig bakom det gråa skynket och harkla högt när du försöker kväsa efter hjälp, vilket du förmodligen kommer göra då jag med största sannolikhet glömt att rolla mig just den dagen .. åh .. syynd )

Nämen allvarligt! Jag blir så glad när någon både tar kort och skriver utan filter, för det är ju så MITT liv är.
Ibland är det rosa puffar och lulllull och jag är världens gladaste och nöjdaste person, både känner mig och ser fräsch ut. Har koll på allt. Men sen två blinkningar senare kan allt vända sig på sin spets, jag avskyr det mesta, det pyser metangas ur ena mungipan och jag ser allt annat än fräsch ut, och allt är helt plötsligt kaos- och allt händer samtidigt helst.
jag kan inte ens säga att det beror på PMS, för jag svänger i helt ojämna intervaller. Ser inget som helst mönster. Kan var super på topp på en inandning och för att in samma utandning hamna på bott.
Fast i och för sig, jag kan ju använda ”P” -till Pre- , Post- och pågående, jamen det kan vi säga… så kan det väl vara.. ? Jag är en livslevande, Mrs PMS in persona!
Men Nina! Fortsätt att vara precis du, för det finns ingen annan som du <3 ( ja.. om jag inte tar tag i det där med stalkingen dårå)
Skitmånga kramar till dig!

niinis
niinis
Reply to  Skatan
7 years ago

Aaaaaahahahahahahha….. Fifan som jag skrattade åt dina rader. Kvinna, var får du allt ifrån. Jamas i min säng….HAHHAHAHA! Du är fantastisk….en fröjd att läsa! ❤️ Kraaaam i massor!

Eva
Eva
7 years ago

Hahaha; så skönt att höra nåt som är helt normalt för dom allra flesta:-))
Man får ju dåligt samvete, och mår sämre av att läsa alla tillrätta lagda liv
i bloggvärlden. Älskar när folk bjuder på sig och visar det som är heeelt normalt.
Tack för det! Har nyss hittat hit till din blogg och älskar den. Kram

niinis
niinis
Reply to  Eva
7 years ago

Åh tack fina du! Tack för uppmuntrande rader. Välkommen hit, hoppas du ska trivas! Kram

Helene i Götet
Helene i Götet
7 years ago

Förresten så har jag precis bakat suveränt goda kolasnittar och chokladbollar enligt dina recept; jag behövde piggas upp. Du ser, du inspirerar även såna här dagar:-)

niinis
niinis
Reply to  Helene i Götet
7 years ago

Åh härligt att höra!

Lotta
Lotta
7 years ago

Du är bara helt underbar!! =) Tack för att du, som en av få bloggare, berättar om hur det verkligen är ibland! Livets upp och nedgångar, utan omsvep. Älskart! Kram och unna dig en go dusch =)

niinis
niinis
Reply to  Lotta
7 years ago

Fina du! Tack! Tack för uppmuntran! Behövdes verkligen idag. ❤️ Kram

C
C
7 years ago

Befriande rader!

niinis
niinis
Reply to  C
7 years ago

❤️

Carola Wetterholm
7 years ago

Haha, nu känns mitt liv inte lika ensamt:) Du kunde beskrivit mig, minus pms och skitigt hår, duschade igårkväll , men allt annat stämmer 🙂
Plus två kräkungar

niinis
niinis
Reply to  Carola Wetterholm
7 years ago

Haha! Kräkungar, jag svimmar bara jag tänker på det. Kämpa min vän! Kämpa!

Sara
Sara
7 years ago

Tack gud för progesteronkräm eller hur? Jag smörjer mot PMS och slutar smörja 3 dagar innan beräknad mens. Veckan innan mens tar jag även 5-htp och det hjälper bra! Har du provat? Man kan även ta gaba men har inte provat än. Magnesium tar jag hela cykeln och det är tack vare dig! Puss

Katrin
Katrin
7 years ago

❤️

Vickis
Vickis
7 years ago

Den enda som inte va okej med ditt inlägg va ju att mjölken till kaffet va slut; det är Dan inte ok!
Men allt det andra är det som gör dig till den vars blogg jag läser först när jag får tid, du skriver som det är. Du gör dig inte till och du är bara bäst!
Massa kärlek o kramar

Nästa inlägg

Grillad smokey & honungskyckling

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x